Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/03/2016 in all areas

  1. Limare sta si sad rekao? Da se razblazi u NECEMU u ODREDJENOM odnosu i koristi se u ODREDJENOJ dozi?! Ako znas u CEMU razblaziti,u KOLIKOM odnosu i u KOLIKOJ dozi ga koristiti da Promotr bude UBITACAN kazi da i mi znamo!
    3 points
  2. I upamti. Surotinja uvek placa dva puta
    2 points
  3. Druze vidi ovako. Ja sam imao c3 bblc i mavere genesis . Nije mi leglo prodao sam to sve jako lako. Nisam puno para izgubio. Ocu da ti kazem jednu stvar...doduse pisem ti sad iz kafane pod gasom ali veruj mi ...mani se svega ovoga sto su ti rekli i ako su to sve od srca rekli. Lepo stekaj pare samo stekaj i stekaj. Godinu dve tri....nije bitno.. ustekaj sebi 600e. I lepo stapovi masinice postolje signalozatori sve lepo uzmes i kupis i miran sim ovako uzeces te stapice tamo vamo za par meseci smorice te jer kao sto je kolegao rekao ..neko pored tebe ubija robu samo zato sto 30m baci vise od tebe a ti ono znas..moje iskreno je da stedi lovu i kad uzmes pribor to je to . Ovako em ces tesko skupiti i to malo parica em sto to kad kupis retko ko xe ti kupiti kad prodajes i izvuces max 60% ulozenog. Ti kako hoces bistro i uzdravlje
    2 points
  4. Druze uzmi te stapove i idi da pecas i uzivas ! Kroz ove price su svi prosli od losijeg ka boljem priboru i nikome nije zao ni centa sto su potrosili . Sezona ubrzo pocinje tako da kupi za sta imas pare i pecaj sa tim . Kad dodje bolje vreme , tj kad skupis parice , prodas lepo to sto imas, dodas to sto si skupio i kupis bolji pribor . Na ovaj nacin ces pecati ! A na ovaj drugi nacin ces isto pecati ali za 2 godine ... Predstavljen ti je ovaj stap kao da je najgori na svetu ... svojih 100eura za ta 3 komada ces uvek da izvadis s obzirom da su novi 3kom 20000 din !!!
    1 point
  5. Odes u carpologiju, ljudi su MAXIMALNO korektni, pogledas stapove, masinice, izadjes ispred radnje, prodrmas, protreses, probas kako ti stoji sve u kompletu, pitas sve sto te zanima i vidis sta ces. Za sve ovo drugo sto se predlaze, pitas na forumu ko hoce da ti pokaze kako mu izgleda oprema i na kraju vidis sta ces. Misljenja i ukusi su totalno razliciti i svi predlazu ono sto se njima svidja. Promenio sam mnogo stapova i masinica i verovatno cu ih promeniti jos mnogo jer skoro svaki ima neku manu, odnosno nijedan nije savrsen i verovatno ces, kao i vecina nas teziti boljoj opremi pa ces je u skladu sa novcanikom i menjati. Mnogo sam i para bacio menjajuci opremu, ali to je hobi za koji sam se opredelio i koji volim i nije mi zao. Verovatno ces, sta god budes kupio, to i ''izgustirati'' i trazices bolje i tako sve dok ne nadjes ono sto ti sasvim odgovara i ako to nadjes svaka ti cast. Npr. Uzmes stapove sa kojima mozes da pecas do 70-80 metara i dodjes na vodu gde pored tebe stane covek koji razbija ribu na 100+metara i ti se pojedes ziv sto ne mozes i ti da izadjes na tu daljinu, prodas svoje i kupis ''toljage'' za 100+metara i onda na 30 metara upecas ribu od 3kg i izvuces je kao da je babuska, odnosno ni ne osetis je. Onda uzmes jos jednu garnituru stapova....
    1 point
  6. Covek je pocetnik. U redu je da ima najbolje sto moze ali za njega je najbolje da uzme novu opremu,ne polovnu. Posle, kad vidi da sta mu odgovara a sta ne,uzece opremu prema tome. Bice i iskusniji,sto je itekako potrebno za polovnu opremu.
    1 point
  7. Limar ne mece nista,ne koristim to ali sam video kako bait guru pravi odnos komponenti i kako koristi i tada bas deluje.
    1 point
  8. Kliknes na pismo(messenger) pa na "view all messages". Kad ti se otvori lista svih poruka,sa desne strane imas kvadratice. Kod onih poruka koje zelis obrisati,klikni na kvadratic da ih oznacis. Posle,skroz dole desno imas padajuci meni na kome bi vec trebalo da je izabrano "delete",ako nije izaberi. Onda pored toga kliknes na "go" i to je to.
    1 point
  9. Sa ovim stapom moze da se poredi po cenovnom rangu : shimano alivio ( kruci stap za nijansu od c1 ) hyperloop ( koji je jos za nijansu kruci od alivia ) i daiea black widow koji je slican hyperloop , po meni mozda je taman hyperloop . Ne znam odkud ovde da neko poredi royaliti koji je jaci da ne kazem dve klase , ali 1.5 minimum od svih ovde navedenih a i samom cenom . Kada neko pise za neke stapove da li uopste ima pojma kakav je to stap , boja , marka , cena ili samo napise nesto da bi eto nesto napisao .
    1 point
  10. Kazi lepo decku koje bolje stapove da kupi 3kom za 100e i resen problem. Jel znas nesto drugo da napises na ovom forumu sem da pljujes po C1 stapu od 50e Ja stvarno ne znam sta ti ocekujes od stapa od 50e ako si ocekivao His to je onda problem u tvojoj glavi. Kapiram da je tebi c1 *** od stapa ok *** je, niko nikad nije ni rekao da je stap savrsen ili najbolji vec da je extra za tu cenu i JESTE extra za tu cenu. Ti kad si tako pametan i strucnjak za trazenje vrlina i mana na stapovima budi konstruktivan pa mu preporuci mu sta da kupi a ne samo da seres svaki put isto. Kad pogledam ovaj bozin snimak vise me potseca na his 200 nego na glindzu. Daleko od toga da stap nije glindzav sta god to na balkanu znacilo, za tu lovu je zmaj! Samo na balkanu ne valja kad se stap savija na ribi a osnovna namena stapa je bacanje pomorandzi na 250m
    1 point
  11. Spomb je imao manu za zrnevljem koje zna da zapne u mehanizam i kad se sitno zrnevlje zaglavi nije mogao da se poklopi, i ponekad prlikom zabacaja otvori se u prvih par metara leta. Fox je otisao dalje i mehanizam izolovao tako da spod nema dodira za oprugicama i mehanizmom.
    1 point
×
×
  • Create New...