Jump to content

debeli sremac

Registrovani Član
  • Posts

    1,064
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    22

Posts posted by debeli sremac

  1. Naravno salu na stranu u Stoliv dolazim zbog vazduha tu sam izlecio bronhitis.do 2011 sam i uspevao nesto da upecam vredno paznje.zadnje tri godine sem sparica i ciplica koji nece da jedu nista vise.ali ispred svake kuce po 3 vrše stoje 24 h.
  2. Ako stavimo prst na celo,odgovor za zig rig sam dolazi. Zamislite ribu upetljanu u nekom krsu sa predvezom od 3 i vise metara. Pa neka se to desi i samo jednom dnevno,to je 300 i vise riba godisnje,koje ce (vrlo moguce) uginuti zapetljane u krsu. Pre svega nije humano,a sa druge strane u tu ribu je na kraju krajeva ulozen novac. Tajger ,kao sto i sami znate riba ne svari u potpunosti i vecina nas je i sama videla da riba koja je u meredovu,izbaci iz analnog otvora celo ili samo prepolovljeno zrnce tajgera. Kao sto je i vec bilo pomenuto u nekim drugim temama,zna se da druga riba uzima isto to zrno i mogucnost sirenja zaraza je daleko veca. Posto ja nisam ihtiolog i ne znam koje su to sve zaraze,zaustavicu se ovde :) ovo za kuvane boile i paste mi nikad nije bilo jasno zasto je to tako,ali kuvana zrna sam siguran da se lakse vare nego nekuvana. Daleko veci problem je sam odnos prema ribi ljudi koji su zalutali u celu pricu i koji ne umeju da cene zivo bice,pa se slikaju stojeci i reskiraju dariba padne sa metra visine na zemlju,guraju prst u skrge,posto ne znaju da drze ribu ili je naslanjaju na sebe i skidaju sluz sa ribe.

    ti na miki kad pecas pod sajlom koristis sok predvez od cirka 5 METARA.osnovni 0.28 sok 0.40 desi se da pukne na cvoru .......ostalo izvedi zakljucak sam
  3. Juce sam bio na adi sa porodicom da obidjem takmicare .

    Prvo takmicari po meni su se spremili ok za takmicenje .

    Problem u organizaciji kajaci kupaci plivaci pedaline svako ko sebi daje za pravo da udje u zonu pecanja i rizikuje zivot.ribe ima bogami ima dosta vozio sam se onim ćiku vozicem i sva je na povrsini mrtva .u boksove ulaze radoznala deca pa cak kod mesarosa cini mi se i biciklisti .sudije trce tamo amo zvizde piste ali sta imam pravo da izbliza vidim sta se tu radi .sve u svemu domacinska ne kultura neznanje ili bezobrazluk .a lepo radi deverika .

  4. Mislim da su kolege koje cesce prezabacuju stapove na takmicenjima u vecoj prednosti od onih koji nahrane i cekaju da im ''udje '' riba u hranu. Iz razloga sto ima vece sanse da nabode ribu u boksu bacajuci joj pod nos dok ne docekaju da im uleti u hranu .

    Licno izbegavam ta takmicenja gde pobedjuje fizicka spremnost i broj takmkcara u ekipi a ne nadmudrivanje sa ribom . Nije isto kad pecaju 2 u ekipi i 4 . Mnogo pre se umore oni kod kojih su samo dva u ekipi i pocinju da posustaju jer nemaju snage zadnji dan a taj dan moze da ih izvuce mozda medju prva 3 a oni zakicaju...

    Najlepse pecanje za mene je od 7 do 12 riba maksimalno dnevmo i milina . Non stop se nesto desava i nije dosadno a opet se ne umoris .

    ma sto sam ja odusto od atletike tj od maratona trce bre ko nenormalni .nema tu polaka stices sednes odmoris samo trci trci.naj vise volim maraton kad trcis dva tri dana ono opusteno pa nek bolji pobedi a i ledja me ebu nesto.
    • Like 1
×
×
  • Create New...