Jump to content

dusan 1993

Registrovani Član
  • Posts

    176
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by dusan 1993

  1. Zanima me vase iskustvo u vezi tvrdih boila u koje se dodaje eggalbumin i suse se, da li se njihova tvrdoca menja nakon zamrzavanja?Nisam to do sada radio a planiram, jer hocu da pravim vecu kolicinu boila za divlju vodu odjednom, nemam vremena u toku sezone zbog posla i drugih obaveza..
  2. I moj glas ide za stipaljku, mada mi se i sa njom stvori stomak kada duva vetar ali daleko manji nego bez nje..U teoriji sve je to lepo i bajno ali u praksi cim duva malo jaci vetar postaje samo mucenje narocito za nas koji nemamo elektricnu pentu..Ne racunam kad neko ide samnom onda moze da duva i jak vetar nista nije problem.
  3. Nekako sam ubedjen da ce biti ovo problem.Sav je bio neki sitan glindzav i prljav.Ja na drugom mestu ne znam gde da kupim kad kod nas ima samo iz jedne radnje u NS.Gde kupiti tajger boljeg kvaliteta?

    Imam isto pitanje kao rudy isto je bio nikakav ovo zadnje pakovanje sto sam kupio, mada ni prethodni nisu bili znacajno bolji..Mnogo ima losih zrna ja sam sad spremao 2,5kg sigurno sam izbacio 5 mozda i vise saka meni je to puno, gde kupiti tajger boljeg kvaliteta?

    • Like 1
  4. Planiram da napravim kod majstora pneumatski pistolj za boile od cevi od sprica za kobasice..Nasao sam masinsku plastiku koja ce ici sa strana i klip zanima me koji je najbolji nacin da spojim plastiku sa pistoljom na kompresoru koji oblik spojnice da upotrebim to me malo buni..I da li moram na toj istoj plastici da stavim ventil za ispustanje vazduha, ako treba kakav da stavim..Ako mozete postavite slike kako je to kod vas reseno bilo bi mi od pomoci..Hvala unapred.
  5. Da li neko poseduje ili je video ovakvu Carp zoom futrolu za jedan stap, imam vec futrolu veliku a ovo mi treba za drugi komplet nista preterano, zanima me kako je postavljena iznutra i kakav je kvalitet?

    carp-zoom-_Double-_Rod-_Sleeve-_Dvojkomo

  6. Da li neko od vas vakumira boile? Posto sam nabavio vakum aparat koristim ga za suhomesnate proizvode koji budu bukvalno isti kada se izvade iz vakum kese kao i svezi..Vakumirane boile u zamrzivacu tu nema greske, ali mozda bi se mogle odmah nakon pravljenja i susenja vakumirati u vise pakovanja i tako nositi na duze kampanje, sta mislite o tome?
  7. Ja sam pre 3 godine kupio Prologic Mimicry termo odelo komplet pantalone sa tregerima i jakna, reci cu samo da mi su mi to najbolje ulozene pare u ribolovnu opremu ubedljivo, posto licno najvise idem u ribolov tokom jeseni i period jesen/zima to mi je neizostavni deo opreme..Mozda nije dobro kao armour odela prologica ali ja sam vise nego zadovoljan..Evo bas u subotu sam bio ceo dan na kisi pecao stuku, niti mi je bilo zima niti sam bio mokar pa sam bas zbog toga i izdrzao ceo dan.. :)
    • Like 1
  8. Da li je neko koristio ovaj sistem za usidrenu balerinu, ja sam probao i mogu vam reci da nije lose samo sto sam koristio malo duzu sajlu pa je to bio problem moracu malo da skratim..

    wire-boom.jpg

    • Like 1
×
×
  • Create New...