Jump to content

Blackcarp

Registrovani Član
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Blackcarp

  1. Ti hoces da kazes ako nema 1500e da ne moze da bude sarandzija? Cemu takva ironija? Znaci stariji narod koji godinama peca po dunavu,savi,rekama,barama i slicno,sa motkama kod kineza oni nisu sarandzije? Pa ti ljudi su vise na vodi nego vecina foruma,cast pojedincima.. i ne kaze se dzabe da je merilo dobrog sarandzije broj sati,dana provedenih na vodi,a ne pribor od 1500e.. necu da ulazim u dalju polemiku,morao sam ovo da prokomentarisem.. pozdrav

    Mozda bolje 2000e  nikada se ne zna sta moze da bude dodatni trosak

    • Like 1
  2. Zasto JaneMk i dalje je bitan na ovom forumu i ima status moderatora kad se jasno pokazalo CINJENICAMA da koristi dva Nika na forumu i da nije iskren, Zasto to nije sakscionisano i oduzeto mu mesto na koje nema vise pravo posto je pokazao da  je dvolican a bogami i trolicani pre svega lazno je optuzivao ljude da su nesto uradili i ako nije podkrepio to dokazima?

    • Like 2
  3. Nova knjiga u prodaji, Delije Sever, 10 godina vešto skrivan plan: Kako smo od otpada sa Severa napravili prvu ekipu na Jugu!!!!!

     xxaxxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxa koje nabijanje kopmleksa na tribini svaka cast Delije tako se to radi jebi glodare malene

  4. O kakvim kompleksima ti pricas?! Svi tezimo ka tome da imamo najbolje moguce i ono sto nam najvide odgovara. Po tvojoj prici, pola foruma, ako ne i gotovo svi mi smo opasno iskompleksirani. Nema potrebe za prodajom kuca i bilo cega, volim da pecam i volim dobar pribor, najbolji i tezim ka tome da ga imam. Stalno. I nemoj to Indijanac i ostale dzukazke fazone meni. Raspravu, sto se mene tice, mozemo da preselimo na pp.

    NE znam zasto ovo govoris  po moj prici pola foruma - ne aj sam  se obratio tebi . Avio stap je sasvim solidan i ok stap i nsita mu ne fali ko je pecao na njemu zna sta pricam .  Covek oce zabacaje  70.120 m . Shoga  kolega je  mu je rekao  da  simano je za ekstremne zabacaje sto   njemu ne treba a rekao je da je Maver na ribi bolji pa nek decko bira ja sam rekao i glasao za mavere i rekao svoje misljenje.  Ti  ako  se ne slazes sa tim odlicno znaci da decko moze da izabere od svega.  Ja lupetam gluposti jer sam u ovom sportu vrlo malo tako reci ne dovoljno ali znam neke stvari .  Ja tebe nisam vredjao niti bilo sta .  Ja mislim da je bacanje para ti mislis da nije i to je ok. pozdrav

×
×
  • Create New...