Jump to content

Slomljeni Shtap I Reklamacija-Ne Priznata


Recommended Posts

Poshtovane kolege, 

HZelim da vam se svima obratim i da pripazite skime imate posla i odakle kupujete pribor.

Ukratko, platio sam 3 shtapove (na popust) oko 170 eur, PrologicTeleC1/3.6/3lbs,

nakon nekoliko pecanja shtap je puko ko da je od stakla (tko zeli mogu da poslam i slike),

a nakon kontaktiranja sa odgovornim iz Karpo....ja, dobio sam odgovore u prilog,:

 
2016-06-23 
 
Poshtovani,
 
 
nakon nekoliko ribolova desilo se ono shto nitko nezeli da se desi, a meni je ovo prvi put.
Shtapove koje sam nabavio od vas -jedan je pukao i to pukao kao da je pravljen od staklo.(drugi deo odozgo- ispod vrha)
U prilog vam shaljem slike, pa bih zeleo da pitam dali ovakav nedostatak je pod garantnom roku?
 
 
Postovani Vlade
 
Generalno cudno, jer sa tom serijom uopste nismo imali probleme-reklamacije.
 
U svakom slucaju mi ne mozemo suditi niti odobriti ili odbiti reklamaciju na osnovu slike.
Garantni rok je godinu dana od kupovine i odnosi se na fabricke greske
Potrebno je da dostavite stap sa fiskalnim racunom-ili dostavnicom kurirske sluzbe, popunite zahtev za reklamaciju a nese lice za odgovorno za reklamacije ce Vam najbrze sto je moguce odgovoriti.
 
 
Pozdrav 
Carpologija
 
2016-06-24 
 
Hteo bi josh da putam (po pretpostavci da ce reklamacija biti odbijena) dali mogu ja da kupim samo taj drugi deo i koliko koshta ?
From: Carpologija Fishing Shop
Sent: ‎6/‎24/‎2016 15:30
 
Postovani,
Stapove ste kupili u februaru 2015. god. tako da nisu u garantnom roku. Delove za teleskopske stapove nazalost ne mozemo da porucimo. Pogledacemo u magacinu da li slucajno imamo deo, mada sa tim stapom nikad nije bilo nikakvih problema.
Hvala na razumevanju,
Pozdrav.
 
2016-06-25 
Hvala na odgovoru,
Hteo bi da pitam, kad vec nisu u garantnim roku, kako to da ih vi joah prodajete a za iste ahtapove nema rezervnih delova ili nemoze da se poruci? 
Zar treba da kupum joah dva shtapa, pa da jedan cuvam za djelove, kao u mom slucaju?
Sent: ‎6/‎27/‎2016 15:38
 
Postovani,
Za teleskopske stapove u garantnom roku menja se ceo stap a ne segment. 
Hvala na razumevanju,
Pozdrav.
2016-06-27 
Zaista cemo se potruditi, ali ne mozemo da Vam obecamo.
 
2016-06-27 
Hvala na odgovoru,
Dali moze da se nadze odgovarajuci deo?
On Tuesday, June 28, 2016 10:47 AM, Carpologija Fishing Shop <carpologijamp@gmail.com> wrote:
 
 
Postovani
 
Proverili smo, i nemamo u magacini niti jedan deo.
Takodje kontaktirali smo servisere po Srbiji, ima jedan stap medjutim isti deo mu fali kao i na Vasem.
Nazalost nikako ne mozemo da pomognemo, probali smo sve sto smo mogli. Nadamo se da ce te nas razumeti
 
Pozdrav
2016-07-02 22:01 GMT+02:00 Vlade Trokoski <autobt@yahoo.com>:
 
Zdravo,
da budem iskren-ne mogu prihvatiti ,,to da nemate rezervne delove" za produkte koji josh ima u prodaju kod vas.
nadam se da cete se potruditi da pronadzete ovaj deo-nezanima me kako, jer sve ovo bi bilo prevecu negativnu reklamu za vas.Ja sam izgubio jedan shtap, al vi mozete da izgubite mnogo vise od mene.
Sigura sam da na forumima su bash zedni za ovakve teme !
Pozdrav iz Bitolj MKD 
 
Carpologija Fishing Shop <carpologijamp@gmail.com>
To
Vlade Trokoski
Today at 9:54 AM
Postovani Vlade
 
Kao sto smo Vam u predhodnom nizu mejlova objasnjavali, pokusacemo jos jednom
 
REKLAMACIJA
1.Za reklamaciju nemate osnov jer je racun stariji od godinu dana, te nacin loma stapa nismo ni razmatrali.
 
2. Prologic nema razervnih delova za teleskopske stapove, da bi nam prodao samo jedan segment. Kada dodje do fabricke greske tj loma stapa, menja se ceo stap.
 
3. Pokusali smo i kontaktirali sve servise koje poznajemo, nasli smo u Carp Servisu Bistro jedan stap ali mu fali isti segment kao i na Vasem. 
 
4. Mi te stapove imamo na stanju, oni su uredno placeni kao i takse na njih, tako da se vode na stanju firme i ne mozemo ih rashodovati i poklanjati sa obrazlozenjem da nasa musterija  "Ne moze prihvatiti" i "Ne zanima je kako"
 
UCENA I PRETNJA
U prethodnom mailu ste nam uputili Ucenu i Pretnju, mi na to sada necemo reagovati . Ako mislite da smo to zasluzili i da cete izvrsenjem pretnje Vi uciniti ljudsko i moralno delo, mi Vas necemo zaustavljati niti sprecavati.
 
Smatramo i sigurni smo da smo uradili sve sto je bilo do nas i  u nasoj moci.
 
Pozdrav 
CARPOLOGIJA 
 
______________________________
 
NAZALOST - shtapovi su josh u prodaji, a delova nema !!!- 
EH NASH LEPI BALKAN !
-Pozdrav iz Bitolj Makdedonija !
 
Link to comment
Share on other sites

Niko ti nece vratiti pare ili zameniti stap posle godinu ipo dana koriscenja. Svaki stap moze da pukne a da li je tu sad fabricka greska ili tvoja verovatno ce ostati misterija. Da ti se to dogodilo na prvom izlasku na vodu verovatno bi bila druga prica. Ovako mislim da nije u redu da blatis nekoga samo zato jer posto-poto zelis da nadoknadis stetu.

Link to comment
Share on other sites

Meni stvarno nije jasno prijatelju šta želiš da postigneš ovim postom, sem da sam sebe osramotiš. Prvo, naslov je nepriznata reklamacija, a iz priloženog se vidi da štap uopšte nije pod garancijom. Drugo, žališ se da nema rezervnih delova, a lepo ti je objašnjeno da je ceo štap rezervni deo. Pa danas za veš mašinu par godina staru ne možeš da nabaviš rezervni deo, nego se cela rashoduje i kupuj braćela novu. Proizvođači štampača implementiraju softwerski brojač i on potpuno ispravan prestaje da radi posle određenog broja odštampanih strana. To je jednostavno proizvođačka politika nametnuta da podstakne potrošnju i ne vidim šta je tu Carpologija kriva (nemoj shvatiti da se ja slažem sa tom politikom ali je jednostavno tako). Jednostavno moraš da znaš takve stvari kad kupuješ nešto. Ako želiš da kupiš tako nešto i da imaš nabavku rezervnih delova, moraš da se opredeliš za neki skuplji brend ili za neke ručne radove sa proverenim blankovima i "lifetime" garancijom na blank, a ne da kupiš kineski štap i očekuješ ne znam ni ja šta van garantnog roka. Da me ne razumeš pogrešno, nikakve veze sa Carpologijom nemam, a imam isti problem kao ti, jako bih voleo da mogu da nabavim gornji deo za Daiwu Ryukon ili segment za teleskop od 8m Shimano Ultegra(da, Daiwa, Shimano, vodeći brendovi), ali takođe nisam imao sreće.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

-Cetvrto je bilo ovo pecanje,
a kolega ,,srxa" - nije me sramota jer sam kupio to mojim novcem, nije me sramota jer sam platio i niko mi nije poklonio,

a dali treba da bude garanicja priznata ili ne!? - i da su bili u garantnom roku - ja nisam dobio nikakav garantni list- kako da onda znam da uopshte imaju godinu ili vise garancije !? 

Link to comment
Share on other sites

Očigledno se nismo razumeli. Ako imaš račun, nikakav ti garantni list pored toga nije potreban. U slučaju da je štap bio pod garancijom čvrsto sam uveren da bi od Carpologije dobio novi, čak i da nemaju taj na stanju da bi dobio više nego adekvatnu zamenu. Pošto nije bio pod garancijom iz vaše prepiske vidim da su bili više nego spremni da ti izađu u susret i potrudili se da pronađu samo taj segment, ali nažalost nisu uspeli. E, u tom momentu ti postaješ bezobrazan i sasvim neosnovano pretiš. I zato mislim da treba da te je sramota i da si neobrazovan i neinformisan kako stvari funkcionišu, a pokušao sam da ti objasnim. odgovori mi moli te samo na dva pitanja.

 

1. Kakve veze Carpologija ima sa Prologicovom (i 97% ostalih brendova) politikom distribucije rezervnih delova ?

 

2. Zašto lažeš da nema rezervnih delova, kad ti je lepo objašnjeno da je ceo štap rezervni deo i da ga imaju na stanju. Kupiš brale lepo nov štap i rešiš problem, ili prodaš i te što su ti ostali i nađeš proizvođača koji distibuira i rezervne segmente, pa kupiš njihov proizvod.

 

 

Ne bih sad da ulazim u diskusiju kako sve  to što rade proizvođači ima smisla koliko god nelogično izgledalo, zato što bi rezervni deo verovatno koštao kao polovina štapa pa bi se ti opet bunio, ili kako bi ti isti štapovi u startu bili daleko skuplji da bi firma finansirala distribuciju rezervnih delova... ima još dosta toga što bih mogao da napišem ali stvarno mislim da mi sve ovo nije trebalo, šta se to mene uopšte tiče da gubim vreme da nekom objašnjavam kako svet funkcioniše, imam ja pametnijih stvari da radim u životu  :) .

Link to comment
Share on other sites

Druze Vlade ovo sto ti trazis i zahtevas mi je totalni apsurd . Druga stvar pljujes ljude koje nisi ni upoznao a iz licnog iskustva cu ti reci da je Carpologija dobra radnja i ljudi koji rade su stvarno dobri i kad mogu izacice u susret i ucinice sve da pomognu. To ti garantujem . Dugo godina koristim njihov pribor i nemam ni jednu jedinu zamerku , mogu samo da se zahvalim. Carpologija nece umreti zbog tebe jednog jer zaista nisi u pravu . Ako nemas garanciju glupo je uopste i sto si pitao da nadoknadis stetu o carpologijnom trosku. Ali i pored svega garantujem da su se potrudili da ti pomognu i da je bilo mogucnosti resili bi ti problem . Ovo uopste nije uredu sa tvoje strane , drugarski ti kazem    

Link to comment
Share on other sites

Ma sve 5,
da se ovo desilo negde na ..... dali bi i tri shtapova, a ovde pazi - josh se shtapovi prodaju- a nema rezervnih delova.
To ti je isto kao da kupish auto-motor se pokvari, nemaju u servisu i daju ti resenje Kupi si sebi Nov auto !!! 

 

EH BALKANCI BALKANCI !!!

SVE JE KAKO TREBA, KUPUJTE LOMITE......IDEMO DALJE

 

ADMIN AKO SMETA DA TEMA NIJE UREDU, MOLIM DA SE SLOBODNO IZBRISHE I SVI KOMENTARI.

 

ZIVJELA KARPOLOGIJA I NJENI KLIKERI

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Nikakve ovo veze sa Balkanom nema, niko ti nigde na svetu ne bi učinio to što tražiš. Prvo, roba ti je van garancije, a ti pokušavaš bezobrazlukom da se ogrebeš za novi štap nadajući se da će to firmi biti lakše, misleći da ćeš moći neosnovano da širiš antireklamu protiv njih. Nikakve veze što se mene tiče nema što je to Carpologija, mogla je biti bilo koja druga firma, ja bih ti napisao isto. Da li je moguće da ti porediš štap za pecanje i auto u ovom smislu? Pa da li si ikada probao da sabereš koliko te košta auto da ga kupiš u originalnim rezervnim delovima, a koliko nov sklopljen? Apsolutno smatram da nema potrebe da se briše ova tema, baš je lepo da se vide i ovakve stvari kada se kupci neosnovano žale, a i voleo bih da što duže ostane da ljudi vide koliko si retardiran. Tema je sa drugim naslovom mogla biti odlična, da si se ti žalio na politiku za rezervne delove Prologica i drugih sličnih firmi, da lepo napravimo spisak koji to proizvođači nude rezervne delove a koji ne, pa da uporedimo cene njihovih proizvoda i da svako može da izabere i odluči šta mu više odgovara kada ubuduće nešto hoće da nabavi... ne, ti si samo hteo da se prosereš na forumu ne bi li dobio nov štap od Carpologije da ćutiš. Inače, ja sam uglavnom ponosan što sam sa Balkana, smatram da ovde ima mnogo pametnih, kulturnih i emancipovanih ljudi, raspoloženje mi pokvare samo takve barabe kao što si ti...

 

Momak uzdrzavaj se nedolicnog pisnja i etiketiranja licnosti, ponovi li se to - obrisacu sve

Pozdrav Vasil

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

neznam kako si se ti pronashao u mojim postom ?
-Nikad te nisam uvredio niti te nazvao recima shto si ti naveo gore.Taj tvoj mentalitet - sam po sebi pokazuje tvoji mentalni sklop.

I DA, zalim shto sam sa balkana- kad na njemu zive ljudi kao shto si ti !

Link to comment
Share on other sites

Ja sam imao par reklamacija u Carpologiji. Jedna je bila u vezi c2 stapa, štap su uredno zamenili, izvinuli se čak i poslali novi o svom trošku uz poklon koji nije nimalo mali. Kupovao sam od mnogih u Srbiji i Carpologija je no1 što se tiče trgovine i brige o kupcima. Dešavalo mi se da kod njih nešto bude i skuplje (retko) ali desi se i opet kupim kod njih jer znam da mi je to apsolutno sigurno. I eto godine prolaze a za mene i dalje u samom vrhu. Što se tiče tvog posta neću da komentarisem ništa, hteo sam samo da podelim i moje iskustvo sa VELIKOM CARPOLOGIJOM I LJUDIMA KOJI TAMO RADE. ????
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ajmo i ovde ista pesma.

 

Vlade pritiskom sa pisanjem na milion mesta nista neces postici za nesto STO APSOLUTNO NISI U PRAVU.

Prvo za razliku od puno drugih proizvodjaca najkorektnije i najljubeznije su te ispostovali sto cak i Century nije me ispostovao.

Drugo ako nigde nepise da treba da ima nekakav servis rezervnih delova nema potrebe da ti menja samo tvojslomljeni deo.

 

ima tu puno ljudi koji imaju primjere sa velikim firmama pa da nisu im nista smjenili ito dozivotnom garancijom.

 

Pa daiwa koja je i u skoplju i u Srbiji zvanicni nema servis i za neke stvari su ljudi preko mene uzimali delove a ne za Prologic.

 

Trece jel si TI trazio garancisku listu kad si kupovao pa da sada kazes nisu mi dali/Jel negde pise tacna garancija za bilo sta.

 

Tacno svako cjeni svoje novce bez razlika na svotu i samo on zna kako je uspjeo da sakupi pare za svoj pribor,al brate silom nista neces postici osim kaljenja svog imena.da je u roku sluzbe onda je sasvim druga stvar..

Link to comment
Share on other sites

Pomozite coveku da resi problem jer niste u pravu

 

Od 01. januara 2012. godine, Zakon o zastiti potrosaca precizira da je u Republici Srbiji, sta god kupio, garancija minimum 2 godine

'Garancija' koju daje proizvodjac, ne moze nikako biti 'starija' od zakona zemlje u kojoj se trgovina obavila

 

To bi kao trgovci, ne samo trebalo da znate, nego i da se pridrzavate

 

http://www.politika.rs/scc/clanak/156517/Od-prvog-januara-garancija-minimum-dve-godine

 

Zakon je takodje jasan, da trgovac mora u roku od 8 dana da odgovori kada ce proizvod biti popravljen ili zamenjen, a maksimalni rok je ne duze od cini mi se 30 dana

 

Kupac nije duzan da se obraca ni Prologicu miti da bude upucen na bilo koji servis u ovom slucaju, sve ide preko trgovca koji je stap prodao, a on je duzan da resi problem ili sa servisom ili da zameni o svom trosku ukoliko ne moze da se u razumnom roku otkloni kvar (u ovom slucaju ''nema delova'')

 

Podnesi pismeni zahtev

Link to comment
Share on other sites

Član 55 Zakona o potrošačima kaže:


Trgovac je odgovoran za nesaobraznost robe ugovoru koja se pojavi u roku od dve godine od dana prelaska rizika na potrošača.


Ako nesaobraznost nastane u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača pretpostavlja se da je nesaobraznost postojala u trenutku prelaska rizika, osim ako je to u suprotnosti sa prirodom robe i prirodom određene nesaobraznosti.


Kod prodaje polovne robe može se ugovoriti kraći rok u kome trgovac odgovara za nesaobraznost, koji ne može biti kraći od jedne godine.


Link to comment
Share on other sites

Milislave nevadi odlomke.ceo balkan ista pjesma.prazne reci na papiru.

 

 

TREBA DOKAZATI DA NIJE STETA UCINJENA TVOJOM VINOM.veoma dvosmisleno jer ce svaki servis pisati da je tvoja vina.a zvanicni servis ima zadnju rec.ministar.ce kontrolisati hartiku dali bledi?. Pa ne bledi hartija vec stampa..

 

Prazne reci zavarati narod.izmislili toplu vodu.

 

Ako proizvodjac jedini deklarise 1 god nemoze nijedna drzava da nagovori da ima dve godine.onda po zakonu nesme da uvozi robu ispod dve god garancije.

 

Sto se tice ribolovackih radnja treba onda svi da zatvore jer cak i daiwa nema tu garanciju.

 

 

E sad dali je ovo zakon za sve il samo za elekt.masine.

 

Onda bi mesnati proizvodi po tvome morali imati dve godine garancije ???

Link to comment
Share on other sites

Jsh nesto jer vidim imamo I pravnike koji tumace zakon kako hoce.ukoliko ispadne da je zakon za pojedine stvari a ne za sve sto je I logicno.ovakav tekst na javnom forumu je kleveta I za to se moze odgovarati pred zakonom.

 

To nema veze sa vladom koji jednostavno je decko bez para i gleda da nekako nadje resenje za svoje stapove.

 

Al pazite sta pisete i gde pisete.neko moze to itekako na ovim ptostorima naplatiti

Link to comment
Share on other sites

Zelim da verujem da si pokusao da se nasalis poslednjom recenicom.

Prehrambeni proizvodi imaju deklarisan rok trajanja (po novom misljenju Ministarstva poljoprivrede duzni su da napisu ''Najbolje upotrebljivo do''), a ne garanciju. 

U zakonu o zastiti potrosaca, jasno pise da je uvoznik ili prodavac duzan da obezbedi garanciju od 2 godine. Tacka.

U prvih 6 meseci nije duzan kupac da objasnjava sta se desilo jer se podrazumeva da je greska (prikrivena) postojala u trenutku prodaje. Nakon tog roka, jeste, mora da pokaze da je koristio proizvod onako kako je preporuceno, itd, ali ovde se uopste ne prica o tome, vec o osporavanju prava na garanciju, citirajuci da je ona godinu dana, sto je suprotno Zakonu o zastiti potrosaca

Ukoliko je, kako se ovde potencira nemoguce popraviti kupljeni proizvod, trgovac je duzan da isti zameni o svom trosku

Tvoja tvrdnja da ''drzava ne moze da nagovori'' je slicna tvom razmisljanju o mesnim proizvodima.

Ne nagovara, ona pise zakon po kojem uredjuje trgovinu

Link to comment
Share on other sites

Onda nijedna roba pogotovo ribolovna netreba da bude uvezena jer cak I u engleskoj nema dve godine garancije.

Odnosno nesme da bude uvezena jer pri uvozu se vidi deklaracija ili rok trajanja.

 

Na kraju uvoznici su ti koji trebalo bi da znaju zakon.

 

 

Povtorno pisem pola robe nesme biti u prodavnici u srbiji jer sam proizvogac nedaje toliku garanciju

Link to comment
Share on other sites

Za grejs se uvazava to garantujem iz licnog iskustva..

 

Za century necu su mene sjebali za dva stapa.pitali me za fiskalnu koju na ko života nakon 5-6 god ne cuva I bez razlike sto svaki stap ima svoj broj I tacno se zna gde je I kad kupljen napisali mi kratko I jasno nevazi garancija.josh cuvam prepisku koja je veoma kratka sa century

 

Za fs su mom drugu odma zamjenili gornji deo i ti budala pri zabacaj udario u rod pod.

 

Harrisona nisam uspjeo slomiti pa nemogu da kazem.

Link to comment
Share on other sites

Posto se bavim trgovinom ribolovackog pribora s jedne strane i imao sam slicno iskustvo sa lomom stapova s druge strane napisacu svoje iskustvo.

Kao kupac tj. potrosac imao sam sledeci problem. Stap Chub Outkast 13ft 3.50lb stara serija.

Stap ima "dozivotnu" garanciju i teoretski to bi trebalo da znaci da mozete kupiti stap i uzivati u pecanju bez da razmisljate o tome sta ce biti ako pukne.

Medjutim realnost je sasvim drugacija.

Prvo mi je pukao jedan stap 20cm iznad role, duboko sam ubjedjen da je bila fabricka greska u pitanju i desilo se sledece.

Poslije mnogo ubjedjivanja sa uvoznikom za Bih oko toga ko je duzan da to posalje englezima i izvrsi reklamaciju do samih troskova svega toga.

Na kraju su jedva pristali da mi daju drugu sekciju sa stapa koji imaju na stanju a oni ce poslati moju polomljenu sekciju kad budu pravili sledeci uvoz itd.

Naravno, sve to sam platio 40e koliko je valjda njihova postarina oko svega toga.

Nakon dvije godine mi puca vrh na drugom stapu i tad nastaju problemi.

Uvoznik vise nema stapove na stanju i prakticno ne zanima ga uopste cijeli slucaj.

Kratko i jasno su mi rekli" javi se englezima".

Tek tad nastaje igranka, javim se na prvi mail sa sajta Chub, neki lik u Njemackoj, on mi odgovori da je javim nekom Albianu u Francusku. 

On mi je odgovorio nakon 20 dana jer je bio "odsutan" i rekao mi da se javim nekom trecem u Belgiju.

Taj iz Belgije me uputio na nekog u Englesku, uglavnom nista od reklamacije.

Konstantno glupi izgovori i saltanja od "vrata do vrata". 

Odustao sam od svega i odnio stap kod majstora koji ga je popravio o mom trosku.

 

E sad kao trgovac, druze moj Carpologija ti je ovde 100% u pravu.

Istekao rok za reklamaciju i tacka.

Nisu bili duzni uopste da vode prepisku dalje sa tobom, a oni su cak i kod majstora trazili taj stap i strpljivo te ubjedjivali da nisi u pravu.

Cuj krivi su sto nemaju rezervni dio za teleskpski stap, koji dio ne kontas kad se kaze da NEMA rezervnih dijelova vec ide citav stap.

Ti si ovde prilicno bezobrazan i ako si mislio da ces im napraviti negativnu reklamu malo si se zeznuo jer si im napravio upravo suprotno jer su dokazali da imaju najbolju podrsku i uslugu za svoje musterije.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Posto se bavim trgovinom ribolovackog pribora s jedne strane i imao sam slicno iskustvo sa lomom stapova s druge strane napisacu svoje iskustvo.

Kao kupac tj. potrosac imao sam sledeci problem. Stap Chub Outkast 13ft 3.50lb stara serija.

Stap ima "dozivotnu" garanciju i teoretski to bi trebalo da znaci da mozete kupiti stap i uzivati u pecanju bez da razmisljate o tome sta ce biti ako pukne.

Medjutim realnost je sasvim drugacija.

Prvo mi je pukao jedan stap 20cm iznad role, duboko sam ubjedjen da je bila fabricka greska u pitanju i desilo se sledece.

Poslije mnogo ubjedjivanja sa uvoznikom za Bih oko toga ko je duzan da to posalje englezima i izvrsi reklamaciju do samih troskova svega toga.

Na kraju su jedva pristali da mi daju drugu sekciju sa stapa koji imaju na stanju a oni ce poslati moju polomljenu sekciju kad budu pravili sledeci uvoz itd.

Naravno, sve to sam platio 40e koliko je valjda njihova postarina oko svega toga.

Nakon dvije godine mi puca vrh na drugom stapu i tad nastaju problemi.

Uvoznik vise nema stapove na stanju i prakticno ne zanima ga uopste cijeli slucaj.

Kratko i jasno su mi rekli" javi se englezima".

Tek tad nastaje igranka, javim se na prvi mail sa sajta Chub, neki lik u Njemackoj, on mi odgovori da je javim nekom Albianu u Francusku. 

On mi je odgovorio nakon 20 dana jer je bio "odsutan" i rekao mi da se javim nekom trecem u Belgiju.

Taj iz Belgije me uputio na nekog u Englesku, uglavnom nista od reklamacije.

Konstantno glupi izgovori i saltanja od "vrata do vrata". 

Odustao sam od svega i odnio stap kod majstora koji ga je popravio o mom trosku.

 

E sad kao trgovac, druze moj Carpologija ti je ovde 100% u pravu.

Istekao rok za reklamaciju i tacka.

Nisu bili duzni uopste da vode prepisku dalje sa tobom, a oni su cak i kod majstora trazili taj stap i strpljivo te ubjedjivali da nisi u pravu.

Cuj krivi su sto nemaju rezervni dio za teleskpski stap, koji dio ne kontas kad se kaze da NEMA rezervnih dijelova vec ide citav stap.

Ti si ovde prilicno bezobrazan i ako si mislio da ces im napraviti negativnu reklamu malo si se zeznuo jer si im napravio upravo suprotno jer su dokazali da imaju najbolju podrsku i uslugu za svoje musterije.

 

 

 

Svaka ti je na mestu. :good:

Link to comment
Share on other sites

Stvarno CARPOLOGIJI svaka cast Vlade sigurno su imali zelju da ti pomognu i hteli su da pomognu i iscimali su se da potraze deo iako je istekla garancija . Svaka cast za Carpologiju . I jesu No1 zaista sa razlogom . 

Evidentno je iz ovih svih postova kako to rade druge firme sa dozovitnom garancijom . Cekas ko budala i na kraju sam plats sve a imas garnciju .

Eto zakljuci sam iz svega ovoga .

Mislim da dugujes jedno izvinjenje momcima koji su se potrudili da pomognu  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...