Jump to content

Ihccs 2016


Recommended Posts

Poštovane kolege evo spiska učesnika IHCCS 2016 kao I Boksova koje su izvukli:

 

Box   1 - CT "TEA MELEG BAIT" Stara Pazova

Box   2 - CT "DOBRICA" Beograd

Box   3 - CT "VIP" Beograd

Box   4 - CT "DOBAR LOŠ ZAO" Beograd

Box   5 - CT "ZOOM" Mladenovac

Box   6 - CT "SMUĐ" Požarevac

Box   7 - CT "BISTRO" Svilajnac

Box   8 - CT "TAURUNUM" Zemun

Box   9 - CT "

 

 

Boksovi su podeljeni po 11 sa svake strane jezera, boksovi 1-11 su sa Makiške strane.

 

Za sada nema ulova.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Box   9 - CT "PERA ELEKTRO" Beograd

Box 10 - CT "VOŽDOVAC" Beograd

Box 11 - CT "GAMA BAITS" Beograd

Box 12 - CT "CARP RASING TEAM" Srbobran

Box 13 - CT "MELEG BAIT" Šid

Box 14 - CT "BIG BROTHERS"  Beograd

Box 15 - CT "ZAJKO" Makedonija

Box 16 - CT "ČIGRA I ZLATARSKI ŠARAN"  Kruševac

Box 17 - CT "LAPLAST" Makedonija

Box 18 - CT "ŠVARC" Beograd

Box 19 - CT "KOSMAJCI" Sopot

Box 20 - CT "FLO  CARP" Makedonija

Box 21 - CT "SKY KLUB" Beograd

Box 22 - CT "ENIGMA" Beograd

Link to comment
Share on other sites

Zahvaljujem se svim učesnicima 1 Internacionalnog humanitarnog šaranskog kupa Srbije.Ove godine sva prikupljena novcana sredstva od kotizacija ucesnika kupa i ekipa koje nisu bile u mogucnosti da dodju al su se pridruzile humanitarnoj akciji tako sto su uplatile novac.Sami uslovi za pecanje su bili jako nepovoljini usled naglog preseka vremena,vode koja se konstantno ispustala iz jezera i trave koja je usled niskog vodostaja negde bila bukvalno kao zid od dna do povrsine vode.Konkretno moja ekipa je pecala na boile švajcarske firme Gama Baits na boilu Fishberry i cherry promera 14mm,pecali smo na 45m od obale odmah iza prvog pojasa trave a na samoj padini gde se dubina sa 5m spustala na 9m.imali smo 3 udarca u roku od 40min. 2 na boilu fishberry i 1 na gumeni kukuruz gore navedene firme.od ta 3 udarca uspeli smo da izvadimo jednu ribu na obalu koja je tezila 9,63 i postali smo prvi pobednici IHCCS.jos jednom bih se zahvalio firmama Gama Baits,Carp sistem,Meleg bait na robnim nagradama za ucesnike humanitarnog kupa,isto tako bih se zahvalio i ekipama iz makedonije koje su dosle na kup.

Nadamo se da ce se naredne godine upecati vise ribe i da ce vremenski uslovi biti mnogo povoljniji za ribolov.Uskoro pocinjemo sa organizovanjem IHCCS 2017.Jos jednom hvala svim ljudima koji su na bilo kakav nacin pomogli organizovali uborganizaciji kupa. Do nekog narednog druzenja pozdrav Nemanja Lazrevic.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

bilo odlicno druzenje i povod druzenja je stvarno human,pomogli koliko smo mogli bolesnom detetu.

 

video se sa starim prijateljima i druzili se.druzba na nivou.

 

Sto se tice ade ima velikih riba,medjutim preko one trave a kako je nivo vode  spusten tesk oda se izvadi riba.mi smo imali prelepog sarana oko 15 kg al badava,gad zapne u travi koja je kod nas bila visoka 8m nema sanse nista da izvuces.bilo je nekoliko kupanaj riba al su sve veliki komadi 7=15 kg. ameri nismo imali cak ni na boilu.

 

sve u svemu osim obezbedenja ade koji je radilo probleme oko auto bilo odlicno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Izvinjavamo se Culetu sto je bio onemogucen da kolima dodje do boxa. Nekako u guzvi je to promaklo. Obezbedjenje Ade Ciganlije je bilo jako rigorozno i nije dizvolilo da se kolima krecu automobili koji su trebali da pokupe opremu iako smi od svih dobili saglasnost za odrzavanja kupa. Nedelja je kada se tom staxom krece puno setaca a i vozic idetom stazom oko Ade.

Jos jednom se u ime irganizatora izvinjavam na nehoticnom propustu.

 

U sledecem postu cemo objaviti pre uzne informacije o prikupljenim sredstvima za malog Vuka.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Poštovane kolege,

 

u akciji ovogodišnjeg Internacionalnog Humanitrniog Šaranskog Kupa Srbije (IHCCS 2016) koji je održan na Savskom jezeru, Ada Ciganlija u Beogradu, ukupno je učestvovala 31 ekipa iz Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine, od kojih je na vodi pecalo 22.

 

Iz Makedonije: CT "Zajko Baits", CT “Flo Carp” i CT ”Laplast ”

 

Iz BiH: CT "Igor - BIH"

 

Iz Srbije: CT "Bistro" Svilajnac, CT "VIP" Beograd, CT "Zoom" Beograd, CT”Dobar Loš Zao” Beograd, CT "Kosmajci" Sopot , CT "Sky klub ", CT ''Tea Meleg Bait'' Stara Pazova, CT “Gama Baits” Beograd, CT “Big Brother” Beograd, CT ”Pera elektro” Beograd, CT “Svarc” Beograd, CT “Taurunum” Zemun, CT”Cigra i Zlatarski saran” Kruševac, CT”Srbie FBI Baits” Požarevac, CT “Enigma” Beograd, CT ”Vozdovac” Beograd, CT ''Meleg Bait" Šid, CT "OSR Smuđ" Požarevac, CT "Dobrica" Beograd, CT "Boban" Beograd, CT "Carp Racing Team" Srbobran, CT "Zlatana" Valjevo, CT "DIM" Beograd, CT "SIP" Beograd,CT "Milorad Pavlović Mića" Mladenovac, CT "Carp System" Zrenjanin i zaposleni firme ABC System.

 

Sakupljeno je ukupno 172.500,00 dinara.

 

Sva prikupljena sredstva od kotizacije biće u toku nedelje uplaćena za lečenje deteta Vuka Lojkovića koji boluje od Celebralne paralize.

 

Ovim putem se zahvaljujemo za podršku Sekretarijatu za sport grada Beograda, JP Ada Ciganlija , Eko ribarstvu iz Valjeva,

MUP Čukarica, volonterima Nemanji Lazareviću, Kocić Ivanu, Draganu Milanoviću i Srđanu Tešinu koji su obezbedili trake i kolčiće za obeležavanje staze, volonterima koji su obeležili stazu, sudijama

Draku Kuliću, Zoranu Slavkoviću i Željku Nikoliću koje su besplatno sudili kao i svim Klubovima članicama ŠA SSRS koji su obezbedili pehare i medalje. Takođe se zahvaljujemo i

donatorima "Meleg Bait", "Carp Syste" i "Gama Baits" koji su obezbedili robne nagrade.

 

Iako su uslovi za ribolov na izgled bili maksimalni, nagla promena vremena sa vrlo niskim temperaturama za ovo doba godine kao i naglo obaranje nivoa Savskog jezera usled koga je vodena trava pravila bukvalno zid i onemogućavala uspešno vađenje ulova dovelo je do toga da je uspešno izvažena samo jedna riba i to saran od 9,63 kg. Prvo mesto, samim tim i Prelazni pehar kao i pehar za prvo mesto i ujedno pehar za najveću ulovljenu ribu je osvojila ekipa:

 

CT "GAMA BAITS" iz Beograda

 

I pored loših uslova i slabog ulova atmosfera među ekipa je bila sjajna. Po završetku takmičenja uz čorbast pasulj, da se takmičari malo zagreju, je izvršeno proglašenje pobednika i dodela robnih nagrada koja je izvršena žrebom.

 

Nadamo se da će sledeće godine uslovi biti bolji kao i ostvaren ulov.

 

Šaranska Asocijacija SSRS očekuje vaše predloge kome dodeliti sredstva koje će se sakupiti na Kupu sledeće godine. Želimo da to

bude neka dečija medicinska ustanova ili dete pojedinac koje nema sredstva za medicinsko lečenje.

 

Vidimo se na sledećem IHCCS.

 

Predsednik ŠA SSRS

 

Vladimir Radojičić

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Zbog cega ste danas,na kraju takmicenja jednom invalidu omogucili ulaz sa vozilom da pokupi svoje stvari,a drugom niste?

Izvinjavam se Culetu sto je bio onemogucen da kolima dodje do boxa. Nekako u guzvi je to promaklo. Obezbedjenje Ade Ciganlije je bilo jako rigorozno i nije dizvolilo da se kolima krecu automobili koji su trebali da pokupe opremu iako smi od svih dobili saglasnost za odrzavanja kupa. Nedelja je kada se tom staxom krece puno setaca a i vozic idetom stazom oko Ade.

Jos jednom se u ime irganizatora izvinjavam na nehoticnom propustu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...