Jump to content

Jezero Čonoplja


Recommended Posts

U Subotu zavrsena i ova kampanja, suma sumaru bilo je lose. Za 7 dana imao sam 6 udaraca od toga sam 3 ribe izvukao ( jedan mali,jedan oko 6-7 i jedan 10-12kg) dva spadanja i jedan presecen shok na skoljku verovatno. Sva riba je slabo radila na jezeru sem Cverglana. Malo me je zeznulo vreme ( bilo je pretoplo) a malo me je zeznula i navika da ribu uvek dobijam na jednom spotu pa sam ostale totalno zanemario. Zeznuo sam i boile,malo sam se zaneo i zahemijao pa je Cverglan svr..vao kad oseti boilu na udici. Sve u svemu vise i je mojih gresaka,ili ti platio sam danak navikama. :crazy: :sorry:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

http://s24.postimg.org/51jwjjt2t/image.jpg

 

 

http://s11.postimg.org/fteq83uc3/image.jpg

 

 

http://s28.postimg.org/lubzrzcn1/image.jpg

 

 

http://s22.postimg.org/nu6xiwonl/image.jpg

 

http://s17.postimg.org/6feo1qngf/image.jpg

 

Evo nekoliko slika ove prelepe ribe koja je dosla sinoc oko ponoci na solo boilu spostvene izrade.Bilo je jos sarana ovih dana od 10 kg do 17 kg ali ovaj saran je slag na tortu za ovu sezonu.Ako nekog interesuje mamac solo ( 18mm) boila . udica covert muga br 6, stap Harrison Balista 3.9 i 3.5 libre, masinica shimano long cast i najelon 0.26 sufix Veoma mi je drago sto je ova riba da kazem nepoznata bar nije lovljena zadnje cetri godine tako da daje mnogo vecu draz i neizvesnost  za buduci ribolov.

  • Like 23
Link to comment
Share on other sites

A na koju foru saran deluje kao da ima 127 a ne 27 kg, treba mi da znam kad se slikam da namestim ove moje od 2 kg da izgledaju vece :)

Moras da uhvatis prvo ribu od 27 kg pa onda se slikaj kako god ti hoces. 

 

I nemoj da se se.. po covjekovom ulovu kada je riba extra. 

 

To sto je tako slikana i neka je. Covjeku ostaje uspomena na ovaj ulov u vidu slike i nije on na slici maneken nego saran, pa je red da se ljepota i istakne fino. 

 

Skidam kapu Cuturi za ovu ribu.  :hi:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

A na koju foru saran deluje kao da ima 127 a ne 27 kg, treba mi da znam kad se slikam da namestim ove moje od 2 kg da izgledaju vece :)

Ne vidim potrebu za ovim komentarom! Zbog ovakvih komentara vecina ljudi koji imaju sta pametno da napisu i pokazu na ovom forumu ne zele da pisu jer se uvek nadje neki pametnjakovic koji misli da ima pravo da soli pamet. Covek upecao sarana od 27kg na NE komercijalnoj vodi i tvoj komentar je da je riba nabijena u objektiv kako bi izgledala veca?!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...