Jump to content

Šaranski Štapovi Od 9" I 10"


Recommended Posts

Koliko sam video nema pregrade vec samo jedan veliki prostor u koji udju masinice,sto radi zastite pribora,pa i estetike nije bas najbolja opcija,zato sam te pitao i za RT.Odlicna torba gde stane vecina stvar.Hvala na odgovoru. ????
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kolege koje stapove koristite za hranjenje raketom ,meni je to problem jer nisam jos nasao adekvatan spod stap pa hranim lovnim stapom. Poznato mi je da postoji Nash Scope od 4,5lb da li vi znate za jos neki kracani spod stap?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Koristim prologic bomber spod i marker rod 10ft 5lb. Raketa sa hranom je oko 150 gr i nikakav problem. Nisam imao potrebu preko 80m da hranim ali na toj daljini je klipovano i osetim da može još.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Posedujem nash scpo 10 ft 3,5 lb stapovi vrede svaku paru ulozenu i sve pokrivsju do 100-110 metara a na ribi osecaj je neobjasnjiv , i nije pomodarstvo ako mi zauzimaju minimalno

Mesta u autu

Pokrivsju 90% ribolova

I uz niih treba imati samo jos jedne 13 ft za extremne daljine . Tako da mislim da je neko gore vec reko da su 12 ft nepotrebni. Ja prodao svoje 12 dt i mislim da ih vise necu ni kupiti.....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...
Ja imam scope 10 Ft 3.5 libre... I ljudi nemam reci... Našao sam štapove koje cu čuvati do kraja života... Blank vrhunski, provodnici vrhunski, zidovi debeli, kad ga treses u rukama snage kolko želiš, na ribi se pretvori u pravu mazu... Oseća ribu i od 5kg i ribu na miki alasu od 20 kg... Kontroliše ribu kako želiš... Posto su mi pecanja nikad preko 100 metra.... Meni vise nista ne treba... Uparimo sam ih sa ultegra 14 000 xtc ci14... I preporučuje svakom štap... Nema greške scope 3.5 libre.. ????????Pozdrav svima drugari i bistro Edited by Zile Leskovac
Link to comment
Share on other sites

Ja sam koristio. Za tu daljinu može bez problema, može i više ali svaki zabačaj treba da bude kao da hoćeš da slomiš štap. Previše tvrd i bez života u sebi. Kao da si stavio mašinica na cev od 2 cola. Posle pola kante budeš umoran kao da si kopao ceo dan.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Dam xt1 koristim godinu dana i neću ih ni menjati. Ako i odlučim uzeti druge, ove sigurno neću prodavati. 3,5lb je taman i nije tvrd ni malo. Idealno opterećenje je 90gr.Sa sistemom i mamce ide na 90m bez ikakvih problema. Kada se doda pva, izbaci bez problema ali znatno skraćuje izbačaj. Lagan je, sve karike su sa dva stopala i nisu male tako da ne skraćuju izbačaj. Koristim ih veoma često i nakon godinu dana izbačaja sa šokom i udaranja čvora, karike se nisu oštetile ni malo. Kod nekih drugih štapova je uveliko ispadala obloga iz karike. Kontrola ribe je dosta dobra i super je osećaj sa kratežom vaditi ribu. Prema mom mišljenju jedan od boljih štapova, čak bih se usudio reći da pruža trostruko u odnosu na cenu.
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje vezano za stapove od 10 ft, konkretno razmatram kupovinu dva štapa i dvoumim se izmedju Nash Dwarf Cork 10 ft, 3,25 lb serija T 1478 i Sonik Extractor Cork 10 ft, 3,25 lb, Razlike u ceni nema ili ako je ima minimalna je, dilema je sta odabrati, verujem da ima kolega koji koriste ove stapove tj. videh da Kristijan koristi Sonik mozda ima neko ko koristi i Nash Dwarf, unapred hvala na pomoći.

Link to comment
Share on other sites

Ja od nedavno pecam na Sonik xtractor 10ft 3.25lb i mogu ti reci da ni sa jednim stapom nisam bio toliko zadovoljan kao sa njima.Pokriva mi sve situacije koje su meni potrebne.Do 100m prava mala perverzija.Jaki snazni a na ribi prava erotika.Na njihov uzor kupio sam i spod stap xtractor 10ft 4.5lb koji me takodje nije razocarao.Preporuka druze
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...