Jump to content

Pelagicevo


JaneMk

Recommended Posts

Ako bas hoces da ides zovi sto pre jer jezero je konstantno prebukirano.Prevrti temu,negde ima Jovin broj,on je kako cujem jos uvek na jezeru i rezervacije sa njim mozes dogovoriti.

Dolaze vecinom stranci,cene nisu iste kao pre,dosta je skuplje.

Inace moje omiljeno jezero ali kako se cini ostace samo da se secam kako je nekada bilo lepo...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Peca se isključivo 7 dana

Rezervacije isključivo na sajtu

Peca samo 10 pozicija. Bivše su proširene, neke manje a neke baš mnogo.... 

Sve pozicije su cene za 2 pecaroša, osim jedne gde je cena za jednog. 

Možda treba prevod.... 

Npr u datim mesecima cena je za 7 dana 700 eur za dvoje, tj 350 eur za jednog pecaroša. 

U drugim datim mesecima cena je za 7 dana 420 eur za poziciju tj. 210 eur po osobi. 

Drugo ništa nije novo... Osim što svaki pecaroš koristi, kadu, slung I meredo isključivo onu koju mu jezerska služba izda. 

Mislim da sve to piše, ali ako ima potrebe, dorađivaće se.... 

Pozdrav 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ajd da još dodam to oko cena.... 

Npr. Hoćeš da pecaš mesec juli

Plaćaš dozvolu za 24 časa (dan i noć) 30 eur. S tim što nema mogućnosti ispod 7 dana 

Link to comment
Share on other sites

Cena je po meni potpuno u skladu sa renomeom jezera. Ipak je ovo do nedavno bila jedna od prestižnijih balkanskih, a skoro i evropskih destinacija. Nadam se da ce uz novi menadzment brzo da se vrati na stare staze i da krene jos napred. Citam malo komentare na fb pa ne mogu da verujem sta ljudi pisu. Vecina masta o tamo nekim Gigantikama i slicnom a ne znaju da bi im za tamo trebalo 700e po ribolovcu za nedelju dana uz veliku mogucnost nuliranja. Plus ogromni troskovi puta i svega sto ide uz to. Slicna stvar i sa mnogo drugih, slicnih destinacija. Pelagicevo je mama za vecinu tih voda i novi raspored pozicija mi se bas bas svidja. Malo mi se samo ne svidja ova stavka sa bait boat-ovima ali jbg, kontam da to trazi strana klijentela. Nadam se samo da ce granice boxova biti jasno obelezene i da ce se postovati. Ja licno ne mogu da docekam da odem ponovo tamo. Nadam se vec polovinom novembra. Ne zato sto je od tada niza cena nego zato sto mi je pre toga raspored manje vise popunjen. 🤣🤣🤣

A i ranije sam extra prolazio u to doba godine, kad se obala malo ocisti od sarandzija u pokusaju i "kampera" i na vodi ostanu oni pravi...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Rasprava o tome da li cena visoka ili ne je suvisna,neko me ce biti skupo nekome ne. Nismo svi iste platezne moci pa tako i mogucnost placanja nije ista. Isto smo polemisali i oko Zabara mnogo jeste ali pecace onaj ko ima i ko je spreman da to plati. Realno mozda nije toliko skupo po danu pecanja ( ova jeftinija varijanta) ali je sedam dana vec neka cifra. Da postoji mogucnost vikend pecanja(3-4) dana bila bi druga prica.Nova podela pozicija je odlicna verovatno je zbog smanjenog broja pozicija morala i biti povecana cena pecanja. Nasem drugu Zokiju zelim uspeha u radu i da vrati jezero na stazu stare slave.

Link to comment
Share on other sites

30e u jeftinijoj varijanti 50e u skupljoj po danu pecanja meni za tu vodu ne zvuci uopste preterano,nije jeftino ali obzirom da mogu otici jednom najvise dva puta u godini podnosljivo je.

Sta se meni licno ne svidja je taj minimum od 7 dana.

To bi trebalo skratiti na 4 dana i sve ok.

Sta mi je jos upalo u oci je da se uplata mora izvrsiti do 5 dana nakon rezervacije i koliko sam shvatio ako ti se bilo sta desi zbog cega ne mozes otici pare se ne vracaju.To mi je vec malo preterano.Mozda nisam dobro ukapirao jer je sajt na dva strana jezika...gde je verzija na srpskom?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Biće verzija na srpskom, ne znam ni ja što već nije.... 

Za povrat uplate, je suprotno. U slučaju "više sile" pare se vraćaju. 

Međutim, uplate se vrše direktno na račun firme. Znači, kao i kod drugih booking.... sobe, hoteli i slično, kada se uplate vrše na Račun, to onda ima svoju formu i proceduru, tj. nije lako

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...