Jump to content

Basiana Donji Petrovci


prdaaa

Recommended Posts

Kao sto rekoh prvi put cujem , pecali skroz na kraju jezera sa preke strane jezero bilo skroz popunjeno (pricam sada vec za pretproslu nedelju) i bilo je setaca oko jezera kao i uvek. Sto se tice ribe na vecini pozicija je riba jako slabo radila tek po koja babuska ili sitan sarancicosim na 10 tamo je lepo radila babuska. Mesto 8-9 je sjajno radilo iako nisam video da je palo nesto kruono bilo je non stop akcije.

Link to comment
Share on other sites

Izgleda da je tako,mozda zbog duplih pozicija ili sta vec. Do sada nisam prisustvovao da je neko tako platio kartu,a na Basijani je skoro uvek neko u pratnji zene-devojke ili dece. Kada budem isao sledeci put raspitacu se pa javljam.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Informacije koje sam dobio na jezeru su da zene-devojke i deca do 10 g. ne placaju dozvole,nebitno da li pecaju ili ne,kao ni posetioci. Ako neko ide da vam pravi drustvo ( a nije zenskog roda ili dete do 10g ) placa dozvolu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 4 weeks later...

Jezero je vec dobilo 7 stanovnika sarana a ako sve bude islo po planu do zime bi trebala da bude ubacena riba. Planirano je da se ubaci 6-8 t ribe. Sest sigurno a ostalo koliko uspe da nabavi krupne ribe. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Debeli idiot pojeo svu ribu iz jezera,verovatno jedina osoba u svetu koja je to uradila,godinama upropastavao lepo jezerce,na kraju doterao da je ostavio livadu iza sebe.....nadajmo se da ce sada ovo ponovo lepo zaziveti da imamo gde zabaciti brzinski makar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...