Jump to content

Stara Kurva


ganic

Recommended Posts

Ne bih hteo nikog da napadam ili da branim, da me neko krivo ne shvati. Zeljko stvarno zivi u Zapresicu nekih 10-15km. od Zagreba,. Kada se krene iz Zagreba prema Mariboru prvo mesto na koje nailazimo je Zapresic. Bio sam u Zapresicu 4 puta da pecam na jezeru Zajarki i upoznao Zeljka Nikica Zaca,  moje licno misljenje da je lik sasvim o.key i da hoce svakom da pomogne dez obzira o cemu se to radilo a ne samo Zac nego cela njegova ekipa je tamo izvanredna koju sam upoznao i imam samo reci hvala. Tako da ne verujem da je bila neka provokacija ili toga nesto slicno, ozbiljan je covek i veliki ribolovac, razume nase probleme oko mixeva i trudi se svakom do maximuma da pomogne a da je majstor u tome to govore brojke 110ribe preko 20kg. sa 2 reke i 5-6 jezera (ako se nevaram) sa tim retko ko mozda moze i u svetu da se pohvali a ja nevidim da se on nesto hvali!!. I po tome se isto vidi da je super lik i da mu te brojke mozda nisu toliko vazne. Tako ako je bilo nekog nesporazuma ne verujem da je bilo nesto zlonamerno!! 

A o kurvi necu nista da komentarisem :hi:  . Samo ne zaboravite tu je i linija YOUNG LADY  ja sam licno ove godine rasturao sa njom :a026: 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja sam otisao na jezero i pozvao Zaca, rekao mu sta mi treba. On je bio tada na Sumbaru sa nekom ekipom iz Rusije ali je Zdravko stigao na jezero za nekih 2 sata sa robom i nesto malo vise nego sto sam bio narucio, ( Zdravko je u BA timu i jos par momaka tako da ako Zeljko nije trenutno u Zapresicu neko od tima je sigurno tu da vam dostavi robu)  Ako bi dogovorili vreme kada bi dosao na Zapresic ne verujem da bi bilo ikakvih problema za robu. Svoju prodavnicu mislim da nema a dali ima robe po drugim prodavnicama u HR. neznam. A ako ih nekada bude i bilo, nece sigurno biti po toj ceni kao kada uzimas direktno ( marze su boli glava u hr )

Link to comment
Share on other sites

Na takav odgovor sam ipak pokusao sa: "Zac, nisi mi samo rekao u kom krugu oko Zagreba... 10..20..50km?! Ne znam ni kako bih prepoznao tvoj dom? Kako cu ovako nekoga uputiti da mi to kupi kod tebe?  :unknw:  "

 

Covek odgovara: "Ja sam ti u Zaprešiću, vrlo blizu Zagreba."

...na sta sam (shvativsi igru) odgovorio: "Ok, hvala.... shvatio sam.  :good:  "

 

(Administrator foruma moze otici u moje privatne poruke i proveriti da li je konverzacija od 02.Marta2012 tako tekla!)

 

Evo da nebi bilo na liniji privatnih poruka bolje je ovako javno. Iskreno, ali do kraja, ja i sada čitajući desetak puta ovo pisanje ne razumijem gdje je problem. Kakva selekcija, ljudi ili čega. Pitanje sam shvatio kao informativno gdje sam kod kuće, da nebi nekome iz Srbije objašnjavao gdje je Zaprešić rekao sam blizu Zagreba. Onda poslije sam spomenuo i Zaprešić. Moram se ipak ispričati ako si osobno moje pisanje shvatio kao negativno jer zaista niti zadnja primisao mi takva bila nije.

Sa velikim zadovoljstvom bi svakome ali baš svakome osobno donjeo što ga zanima, i naravno popričao . To se dogodilo stotine puta več ili na vodu ili bile gdje usput po raznim autoputevima i slično, ili pak doma kod mene uz piće.

Zaista mi je krivo zbog krive intrepetacije pisanja i nadam se da se to više sa moje strane makar nesvjesno neće ponoviti.!

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Meni je poslata postom i putovala je, neverovatnih,skoro dva meseca.U posti su samo slegali ramenima.Usput su i gospoda sa carine razvalili paket,te mi se i jedan dip razlio.Iskreno ne preporucujem ovaj nacin. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...