Jump to content

Carp Pro Noviteti


Guest mr. carpersharper

Recommended Posts

Carp Pro ima odlične i kvalitetne stvari. Imam stolicu, ranac, torbu za sitnice i olova. Posle par sezona i dalje k'o novo-znaĆi kvalitet. E, sada što nemaju gurue marketinga to me ne zanima. 8)

 

Carpensharper, kad bi mogao na kvarno da mi izbaciš ispred radnje taj krevet i šator, došao bi moj drugar da to pokupi. Samo umotaj u neki crni džak ili kesu i izbaci... ;)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest mr. carpersharper

Roba i kvalitet made in China, cene made in England, logika made in Sebia.

ajde druže posto vidim da si napravio nalog samo zbog ovog posta, i vidim da se odma razumeš u sve! Reci mi gde se pravi Traker, Fox, JRC...itd? U Engleskoj a? Nemoj da si smešan...
Link to comment
Share on other sites

Jel si mi spakovao ono? cccc :)

 

Sad malo ozbiljnosti.

Koliko lira košta šator i da li ima "zimsku kožu"? Winterskin tebra! Napiši neke specifikacije. Koje vrste je materijal, koliko vode može da istrpi i ti radovi... :hi:

 

Kindest regards

Rade

8)

Link to comment
Share on other sites

Aha, ok... Svratiću da vidim i ispipam malo. Jer po fotkama deluje kao da je za 2 & half men. :) Opet nisi napisao tehničke karakteristike al ae... Tek ću da te smorim za zimsku kožu :) jel ima možda summer skin? mada bolji je spring skin u kombinaciji sa autumn i spod kantom.
Link to comment
Share on other sites

Guest mr. carpersharper
Najkvalitetniji i najveći šaranski bivy šator u našoj ponudi, izuzetno kvalitetno napravljen i veoma prostran. Izrađen je od najsavremenijeg PU 210D vodootpornog materijala (materijal ovog šatora izdržava 10.000 mm hidrostatičkog pritiska vodenog stuba) i ima aluminijumsku konstrukciju i pod od izdržljivog PVC materijala. Prednji deo šatora ima dva prozora i vrata sa ugrađenim mrežicama za komarce, providnim najlonskim delom preko njih, a preko svega još ide i osnovni materijal šatora (3 sloja na prozorima i vratima). Sve je postavljeno na čičak trake i odvojivo je, odnosno može se kombinovati po želji, a kompletan prednji deo šatora se takođe po želji može skinuti (rajsferšlusi celom dužinom) ili jednostavno urolovati i pričvrstiti gore i sa strane kopčama da ne smeta. Sa zadnje strane šatora postavljena su i dva poveća otvora za ventilaciju, takođe sa mrežicama za komarce i poklopcima preko zbog kiše. U ovaj bivy šator bez problema staju dva najveća šaranska kreveta, a može se dodatno ubaciti (u sredinu između njih) i jedna šaranska stolica. Šator je predviđen za ugodan i komforan boravak dva ribolovca
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...