Jump to content

Dodje Zima


ivankole

Recommended Posts

Kakva zima sad se cekaju prave ribe!

Malo sutra... tesko je sad oceniti koja je prava... sve imaju kapute, cizme do kolena, kape i salove.... nista se ne vidi! ;)

Ja cekam do proleca.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bogami moze jos da se peca,ali nije to ono pravo brzo pada mrak,hladno itd...

I zima ima svoje dobre strane!Kad kod dodjes na vodu uvek je slobodno mesto za pecanje tako da mozes i hrihranjivati bez dase razmisljas dali je neko seo na mesto,znaci bez stresa,relax boziji.Za hladnocu kupis sebi dovoljno kuvanog vina i nema zime,ali ustvari ima ona stara poslovica da nema zime samo lose odece (mala sala).Posto pada brzo mrak i neznas sta da pocnes sa sobom za to koristim vec godinama auto akumulator od 72ah i mozes da punis mobilne,gledas tv ili sa laptopom dvd ili u internet i po dve nedelje non stop tako da nema dosade ;) Sto se tice ulova sad treba sto vise pecati jer sad pocinje BIG FISH vreme makar na divljim vodama za bazene neznam :pecanje2:
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Posto bi neko Vas u juzne krajeve,kod zena u krevet ili pod suknju,neki ce i dalje da pecaju.Sad pocinje tek da se peca do polovine decembra sigurno.Malo vruce rakije,vatre i slanine pa da vidis kako je vruce kad zapisti signalizator jos,milina jedna.

Nema odustajanja,samo napred!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...