Jump to content

Bosut..


dusan 1993

Recommended Posts

Evo jednog dokaza da je mrest sarana uspeo. Posle izlaska na vodu shvatio sam da su grane na mestu gde pecam ispomerane pa sam odlucio da taj dan pecam babušku na plovak otišao sam par mesta dalje i evo :)

http://tinypic.com/r/2d6oa0/8

Taj dan sam uhvatio 4 mala šarančića i naravno ih pustio ,a ribolovca koji je pecao mesto pored mene je rekao da nisam normalan što puštam šaračiće i hvalio se kako je tri dana pre toga upecao 15 šarančića i odneo ih kući.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ove godine moram da menjam lokaciju pecao sam prosle godine u Batrovcima i 3 puta sam morao da menjam lokaciju jer su mi mrežaroši ogradjivali grane i lupali po njima. Ove godine ću probati u Moroviću u nadi ta je tamo situacija bolja.Ove godine ću probati da ga intezivnije hranim boilom posto sam prosle godine lepo prolazio na melegov tutifruti i melegovu školjku i naravno bez starog dobrog kukuruza nema nista. 

 

Dušane da li si ti pecao na boile?

Link to comment
Share on other sites

Jesam,ali sam prestao bas iz tih razloga koje navodis..nije kod morovic nista bolje ako nije i gore..jednostavno se ne isplati trositi pare na boile i hraniti ako ne mozes da sacuvas mesto,mislim bar se meni ne isplati,mozda jednog dana.. :unknw: Ja pocnem da hranim mesto napravim 6-7kg boila malo da ga naviknem oni posle par hranjenja dodju i razjebu sve..a i cverglan ih obozava.. :crazy: A ovako da hranis kukuruzom+ malo boila to je ok..

Daj tog od 12.7 da vidimo..  :good:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...