Jump to content

Koji Model Pistalica Uzeti Fox Es,fox Sx,fox Mx


Recommended Posts

Ja koristim MX već 6 godina. Odlična pištalica, trpi kišu bez ikakvih problema, malo mi se doduše smučio njen zvuk, pošto moram da priznam da i nije najlepši.. Ja sam ih tad plaćao 60e po komadu, a sad polovne dobre mislim da mozes da nadjes za 70ak e. za te pare, teško da ćeš naći bolje. Potrošnja baterija je sasvim ok. Sa nakačenim iluminatorima, traje 1, 1ipo sezonu,u najboljem slučaju 2, bar meni. Otprilike. A na vodi sam bar 1000 sati godišnje. Duracel baterije su u pitanju, a iluminatori danju naravno otkačeni. Nadam se da sam ti pomogao..
Link to comment
Share on other sites

Mx novi model za k....c nisu gumice se raspdnu za sezonu ili dve a baterije jede bar su meni jeli a stari modeli su bolji i to mnogo bolji . A idu dve od 1,5
Link to comment
Share on other sites

Dugo sam bio ponosan vlasnik SX. 

Prodao sam ih i kupio NTXr, samo zbog toga sto sam hteo da imam daljinac. Mogao sam da dokupim nesto u fazonu ATTX-a ili TXR-a, ali sam se odlucio za komplet.

Budi siguran da niko ko ima ili je imao SX nije nikada rekao ni jednu jedinu primedbu za njih. Prosto, to su signalizatori za sva vremena. Uz njih sam imao iluminetede, koji su stalno bili ukljuceni, a iste baterije su trajale tokom cele godine pa i dobar deo naredne.

 

Uzmi SX i bices miran.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sx ako ti se daju malo vise para a uzimas dobar signalizator jedino sto je polovvan i veci na izgledu stariji ako oces mx to samo stari model i jeftiniji ti je od sx a mx+ ne jer sam ti vec reko imao sam i kazem moje iskustvo a ako hoces moze i ev koji je isto dobar signaluzator koji ce te isto sluziti a baterije neces promeniti tri godine i slusaces lepu muziku. A ima i to sto kaze leskovac ja bez 9v vise ne uzimam signalizator a tek sa neke posebne baterije male pa kad nadjem kupujem i rezerve . A sx i ev su ti na 9v .
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...