Jump to content

Daiwa Infinity Duo Camou.


Recommended Posts

Moze neko iz iskustva da mi kaze nesto o ovom najlonu ?dvoumim se izmedju ovog i sufixa u tom nekom cenovnom rangu. Trebao bi da namotan tri masinice 0,30- 300M je spulna,( poprilicno mi treba dosta najlona).dvoumim se da li da uzmem 0,30 ili 0.33,jel te masinice planiram da bacam za saranca. Uzeo bi neki veci kotur 1000-1200m neznam za koji da se odlucim a ne bi dao vise od 15e jel nisam bas ja neki extremni pecaros. ovaj mi po ceni najvise odgovara.   Na neke manje masinice imam namotan awa shima al mi se nesto bas i ne svidja,tegli se jako na cvoru. sta uzeti?

Link to comment
Share on other sites

Zabode se tako ali drugar ima 31 i 33 i nema dalje,peca po dve sezone a ja i kolega motamo 37 i kraj svake price,lomi grane kad zakacimo,zadnji put sam glupan kupio Kordu,kisela voda,dobar 3 meseca i onda bulja....
Link to comment
Share on other sites

vidis da svi imaju ista misljenja ili su prezadovoljni ili kazu da je najgori na svetu...

ja sam davno prestao da ga koristim,prvi put kad sam ga kupio trajao mi je dve godine sledeci put 3dana i poceo je da se froncla i puca,pa sam na pecanju namotao nov koji je trajao do kraja pecanja jos 5-6 dana i njega sam bacio... i nikad vise nisam hteo da ga uzmem

verovatno se negde pravi neki kineski koji nije pravi pa sta ti zapadne...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kupio sam ga kada je stigao uvoz za sezonu te godine. Pre toga sam ga video kod drugara na špulnama koji mi ga je preporučio uz sve pohvale.

Izgleda da je danas manje - više sve postalo lutrija ili kako se zalomi.

Link to comment
Share on other sites

bili su u kartonskoj kutiji i u plasticnoj kutiji u istoj radnji dva razlicita... kazu jedno staro pakovanje jedno novo... aj to nema ni vezse jebes pakovanje,jedan iz kartonske traje a drugi se krza a i onaj iz plastiocne se krza... froncla se deli na slojeve a puca ko paucina

Link to comment
Share on other sites

Dok je pre bio samo iz kartonskog pakovanja bio je preko 1500din i taj je bio odlican, kad se pojavio ovaj plasti za manje od 1000din onda je sve postalo lutrija. Ja sam znao pre kupiti dva pakovanja od jednom, sa istog rafa iz iste radnje. Jedan odlican, ispravlja udice. A drugi puca ko paucina. Drugar sto peca sa mnom ima infinity namotan vec par godina i najlon je jos ko prvog dana.
Link to comment
Share on other sites

U istoj radnji uzeo pre nekoliko godina u kartonskoj kutiji koji je i danas nepokidiv i plastično pakovanje koje je služilo tri meseca.

Ovaj iz kartonske i danas koristim kao šok predvez. Takav više nemože da se nađe kod nas.

Link to comment
Share on other sites

Ajd' ovako mada rizikujem da mi se post izmeni zbog reklamiranja.

 

Kupili ga kod Pančevca kada su bile dve šaranske radnje St.G Ribolovac i Carp Trade, bio je dojaja! Skup, mogao sam da uzmem 2 kile jagnjetine...

Kupio ga u Formaxu bio je mnogo dobar! To je ovaj koji imam na hladno kovanim špulnama.

 

Nisam imao tada probleme sa prostatom, pecao na bo_jile "Ričvort" kid'o ribe na tuti fruti on d ruti jagodu, jagodu - krem.

 

Mogu ja da reklamiram, al' mora da mi se iskešira četristo evra.

I dalje mi je najjači monofil Awa Shima Reflector od 0.30+ nijedan skuplji se nije pokazao bolje, a dao sam love za monofile mog'o sam "tabanaš" od 5 - 6 metara da kupim. :)

 

 

p.s.

 

Dok je bilo Tita bilo je i shita!

 

Dok je bilo Slobe,  bilo je i lo - be!

 

Druže Nebojša Broz...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...