Jump to content

Okuma Vs Penn


Recommended Posts

Ne verujem da cu ti pomoci jer sam samo okumu drzao ni jednu nisam koristio,ali kad bih ja birao zavisili bi od terena gde vise pecam..okumu bi uzeo za reku,teske terene debele najlone,a penn za neko jezersko komercijalno pecanje daleke zabacaje i to..cisto moje misljenje.. :hi:

Link to comment
Share on other sites

Druze...okuma! Ja sam je imao...prodao...a kupicu je opet. Jaka masina... meni se licno vise svidja i od shimano ultegre. Imao sam i penn afinity (ona je malo bolja od te surfblaster) i ok je ali okuma po meni dosta bolja...
Link to comment
Share on other sites

Pecao sam dve godine na okumu power liner 865 pl, odlična mašina a sutra mi stiže surfblaster 8000 pa ću baš da vidim razliku ali mislim ovako na neviđeno da je peen kvalitetnija mašina, doduše o ukusima ne treba raspravljati. Bistro!
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

315 e iz Subotice. Sad sam se vratio sa pecanja i moje lično mišljenje je da je penn mnogo bolji od okume, konkretno ovaj model. Mašina je 10+!

penn je daleko daleko bolja od okume,mislim na surfblaster

Link to comment
Share on other sites

Penn je i skuplja masina. Tih 315 evra iz SU je svercovana roba iz HU na koju nije placeno nista u SRB. Kad bi se na tu cenu platili nameti koji se placaju za legalno uvezenu robu, ta masina bi bila daleko skuplja. Sve ovo kazem zbog poredjenja dve masinice. Kupcu, pa i meni je nebitno da li je mashinica legalna ili ne, ovo samo kazem zbog poredjenja.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...