Jump to content

Bruce

Registrovani Član
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bruce

  1. samo da se nadovežem

     

    vrlo malo ljudi poznajem koji ciljano pecaju amura, a verovatno ih i ima malo. Opet s'druge strane malo je voda u kojima ima gabaritnih primeraka

    U potpunosti se slažem sa tobom Đape,otuda i ovako mali odziv na ovom postu. To je bar moja pretpostavka.

     

    Lično poznajem lika koji peca dugi niz godina isključivo amura. Njegova strategija je sledeća sirovi kukuruz potopi u bure naspe vode i ostavi neko vreme na suncu da se ukiseli ili usmrdi kako hoćete. Zatim uzima kantu od poludisperzije mislim da je oko 20 litara i na tromeđi iz čamca pospe na tri lokacije na kojima peca godinama. Od mamaca koristi isključivo kiseli kojim ga hrani i vanilu koju sam pravi ili kupi cukk-ovu. Peca na ownerove udice (neznam tačno koje) No 1 dva zrna kukuruza kači direktno na udicu i navlači ih do ušice udice odnosno veza. Rezultati prvi amut 16 kg. drugi 5 kg. treći 14 kg. za desetak izlazaka.

     

    Znači čovek nekuva kukuruz i peca velike ribe,ustvari uvek je i pecao velike ribe! :? :?

     

    Koji je to lik,po opisu mi lici na Janka :lol: :lol:

  2. Vreme je da se postavi o post o temi kako najbrže i u najkraćem vremenskom periodu napraviti mesto na kome ce se pecati pod tim mislim kako prihranjivati i kako privuci ribu u mesto?Svaki predlog je dobrodošao ;) ;)
  3. Na divljim vodama neke kolege koje ipored sarana pecaju amura bacaju i grašak.Da li neko ima iskustva sa njim kao prihranom i dal se zna kako utice na sarana i dal je poznato dal ga saran voli? :ugeek:
×
×
  • Create New...