Jump to content

Majstor

Registrovani Član
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Majstor

  1. pavlovce su unistili "posteni pecarosi"(citaj lopovi) kuji nisu znali koliko je dosta dok su krali ribu.licno sam svedok toga a znam ih poimence sve do jednog. svi su sad posteni i kao krivci su upravnici. sramota. velike sarandzije koje su kupovale prvoklasan pribor od prodaje pavlovackih sarana drugim jezerima

    :clap:

  2. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D kad si vec tako reko,jel bi ti ljepse bilo da de dvije cure maltretiraju i tuku u krevetu da bude bolji sex il da te uvate dvojica u kafani i ubiju te ko vola od batina?

    izvuci kontekst iz ovoga Kristijane ;)

  3. Ti stvarno nisi dobro,polazi za uverenje kod cika doce za glavu pa ces videti da ces pasti mnogo puta.Jos nisam video nijedan pozitivan komentar u tvojim postovima,stalno si bre negativan,ko ti to drma kavez pa te nervira ebemu sunce? :think: :think:

    Kaki kavez,kaki doktor?

    ako se vec falis ribama onda ih bolan i postuj ;)

  4. joj kako je ovo dobro citat!!!!!!!!!

    jel bolan moguce da vi nemate pojma da u selu Kupinovo postoji Obedska bara,jel moram ja da vam pokazujem prstom gdje je to?

    svaki godisnji provedem u Sremu i vatam fine ribe s prijateljima i svaki put odlazimo na tu baru da lovimo plovkom i zamislite,bara kuva od linjka,nemeres skoro babusku uvatit od njega,oni iz sela poderase mrezama,svaki dan odnesu bar 30 kila te ribe,ETO KOLKO CUVATE TAKE VODE :doh:

  5. jest Tami kako zaboravi da spomenes neprevazidjene Dinamite Baits pelete!!!!kadFrenki nesto zamijesa onda je to ono pravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. jel imate i Bassa u bari il se samo tako zovete?malo cudno ime za saranase............................a i nekada je to bilo fino mjesto dok ga nisu satrali mesari iz N.Beograda i Surcina,joj kolike su to ribetine bile a zavrsile na pijaci u snitama!!!!!!!!
  7. dzaba pricate toliko o tim Satrincima,niko nista tu neradi,samo kradu naocigled nas ribara!nemeres bolan nista preko 200gr upecat,kakve gazde jos ce i vodu odnijet!niko nista nelovi,samo mrezama!!!!

    BAKA

    jel ljudi,odkad se u tu baku dodaju kojekakve budalastine?kupio sam u Novom Sadu kad sam bio tu Baku i dodo sam samo jaja,tako je pisalo na onoj kesi!!

    dobro je reko kolega,nemojte vredjati nas Bosance

×
×
  • Create New...