Jump to content

Fleka

Registrovani Član
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fleka

  1. mix M1

    10ml liquida M1

    10gr GLM

    20gr betaina

    20gr robin reda

    15 ml Pure Salmon Oil

    4 ml frankfurtske

    atract amino 15ml

    atracr natural 15ml

    10 kapi Black pepper oil

  2. Mislim da moderatori u ovoj temi ne treba da se mesaju uopste jel bi time samo pokazali da su pristrasni i da podrzavaju ovakvu vrstu nepostovanja takmicara.

    Svi mi koji smo pecali revire vrlo dobro znamo kako smo placali, a isto tako znamo i da novac nije isplacen vecinom. Novac je verovatno otisao na drugu stranu, jel ga nema. PDV, pravno lice itd...pa nismo mi ovde sa cetiri razreda osnovne skole da nam takvo objasnjenje pije vodu.

     

    Nije mi jasno zasto ljudi kojima se duguje najvise novca nenadju za shodno da to napisu u ovoj temi. Da li su se uplasili ili....? Cutanjem sigurno necete dobiti novce.

     

    Samo isterivanjem price na cistac i postovanjem svih dogovorenih stvari mozemo ocekivati jos vece i kvalitetnije takmicenje. Ovako dobija epitet pilicarskog kockarskog takmicenja jos jedno u nizu dobro poznato u Srbiji

    Dip

    da li postoji neka baza koja bi se koristila, a da je jeftinija od kupovnih nutramina i ostalih? U nju bi dodao malo milkoma i betaina eventualno i to je to..

    Dip mi treba za divlju vodu

    • Like 1
  3. Ova nova legalna federacija ima problema,realnih jer vec se treba sve znati a nista se nezna,na *** sam procitao da je problem sto treba da zaseda disciplinska komisija koja bi trebalo da resi problem Mesarosa.

    Pa zar je toliki problem da se sakupi tri,cetiri pet clanova koliko ih vec ima i resi se i taj problem.

     

    Ne takmicim se ali pratim desavanja i izvinjavams e sto se ubacujem u ovu raspravku.

    Moje pitanje je sledece. A sta se desava sa ekipom Ribolovac koja je u Krnjaci pola vremena otpecala sa jednim clanom? Ako disciplinska komisija zaseda da presudjuje, zasto je ovaj slucaj izuzet? Onda ni po babi ni po stricevima.

  4. Sta mi mozete preporuciti od kupovnih bojla. Bitno je da su dostupne, tj da ih imam gde kupiti. Uglavnom pecam jedan, najvise dva dana u cugu i nemam vremena i sredstava da pravim svoje.

     

    Do sad sam koristio Nesh nekoliko kombinacija i Milo.

×
×
  • Create New...