Jump to content

niki

Registrovani Član
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by niki

  1. Ako je razlika samo 30e uzmi seriju 170 jer on ima dupli snop i 8 nijansi sive boje. Čitao sam specifikaciju na njihovom sajtu za jedan i drugi. Za 170 piše da ima osvetljenje i da je vodootporan dok za 150 to nije navedeno.

  2. Pored navedenih dodao bih jos mulbery aromu, ne mogu zamisliti pecanje bez nje, razvaljuje na vecini voda. Takodje shellfish sense appeal kao dodatak koji dobro ide

    uz sve mesne arome a najvise monster crab.

    Jel mulbery aromu sečeš sa nečim ili je koristiš solo?

  3. Dax ja sam koristio osmotic spice gotove boile zajedno sa dipom praškastim, na komercijali i na divljim vodama. Jako loše, nikada nisam imao udarac, za jagodu isto važi. Monster-liver miks je odličan, od aroma sam probao bananu, frankfurtsku, med-fanatstične. Protein koncentrat, squid/liver neverovatna topivost, o smradu da ne pričam. Još jedna gotova boila je dobra glm/black p. Što se tiče nabavke u Srbiji ispod Pančevca kod švercera.

    • Like 1
  4. Išao sam više puta u tu prodavnicu ove godine, od CC Moore je bilo nešto malo robe, ali roba je trebelo da stigne svakog trenutka i na kraju ništa od toga.Tako da ova brašna sa spiska tamo nećeš naći.
  5. 064/8265/189 Abaz- čuvar na Garašima, od njega ćeš dobiti pravi savet, a mislim da se sa njim možeš dogovoriti da te prebaci čamcem na neko mesto. Ja sam bio od 5 do 10 juna. Riba je radila na celom jezeru. Na špicu kod mosta su upecali šarana od 26.100. Koliko sam čuo od lokalnih pecaroša najbolja mesta su u zalivu iza brane.
×
×
  • Create New...