Jump to content

zeljkoRNP

Registrovani Član
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zeljkoRNP

  1. jao pa sad ima sa  milenkovicem da se hvalite kao da je osvojio ligu sampiona u najmanju ruku,kao rts sa reprezentacijom jugoslavije  u zlatna vremena kad smo i mi mogli po nekog da pobedimo, pa i on covek da udje jednom u plasman uvek se do sad borio za opstanak.

    Prijatelju sedneš na 9 otpecaš pa se hvališ i ti.

    • Like 1
  2. Cuo sam se sa Dejanom ribocuvarem,covek kaze ovako:vlasnik sojenica je u grckoj a vraca se krajem sledece nedelje pa nemoze da nam da pravu informaciju o izdavanju kucice ali da sama platforma moze da se koristi nezavisno od kucice uz neku minimalnu naknadu.Postoji jos i mogucnost pecanja sa obale na delu jezera gde je nekad bio ribnjak a i na velikom jer postoje mesta gde moze da se postavi kamp.Pecanje je dozvoljeno i nocu uz vidno osvetljen kamp.Potrebna je jedinstvena dozvola plus 2000 din doplate za jezero.Ako nekog interesuje moze me nazvati na 064/1306318.
  3. Cao momci ,pecao sam na jezeru tri godine zaredom bas u tom delu kod citluka gde je nekad bio ribnjak,a ove godine sam pecao i sa sojenica desetak dana.Voda je ekstra samo u tom delu gde je bio ribnjak po sredini ima mulja i malo mesta sa obale a camac nije dozvoljen.U suštini jezero i priroda su ekstra.
×
×
  • Create New...