Jump to content

nesa

Registrovani Član
  • Posts

    1,367
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    57

Posts posted by nesa

  1.  

    Zemunac kako vas nije sramota,pa morali su da izbace pola igraca "Mladosti iz Lucana" da bi vi pobedili,ni tada niste mogli da umuvate loptu u mrezu nego su oni nesrecnici sami sebi prekratili muke auto golom. Da nisu verovatno bi do kraja samo ekonom iz Lucana ostao na terenu veci ste cigani od nas cigana!

     

    https://www.youtube.com/watch?v=QpOOxA8DqbU

    Ovo ni Terzic ne bi svirao hahahaha 

    • Like 1
  2. A sta ce tek da bude u Nisu veceras? Berba usiju!

    Ponovi mi to,molim te :a054:  :rofl: evo bas gledam neku tekmu,zvezda-Fener,opet de mol hahahahaha cigani samo nas brukate.... :help:  :help:  :help:  :help:

  3. Sa moje tačke gledista, pozitivno je sto je na temi Pelagićevo izbrisano nekoliko zadnjih postova, ali mi nije jasno zašto ga zaključaste.

    Poznato je većini ovde na forumu da sam stara oficirčina i "teže kapiram" dešavanja u civilstvu...

     

    Pelagicevo je destinacija o kojoj treba pričati i dosta nas je tamo ostvarilo lične rekorde, a kada se mnogo ode u....., briši i nastavi dalje, to je moj rezon, mada ja i u vojsci svakom dozvoljavam da po.....zdi i pri tome, verbalno ode dalje nego što bi trebalo, posle se sedne i hladne glave vrati u nazad....

     

    E sad....., s obzirom da ja imam iskustva u "sankcijama" i "stimulacijama", imam konstruktivni predlog:

     

    1- SANKCIONE, ili za disciplinske mere ( ko je sluzio vojsku zna o cemu pricam)

    - svakom ko pomene reč pelagicevo, udaljenje sa foruma u trajanju od 6 meseci;

    - svakom ko formira recenicu sa pozitivnim pristupom za Pelagicevo, udaljenje od foruma u trajanju od 1 godine;

    - svakom ko postavi sliku sa ulovom 25+ na Pelagićevu, trajno udaljenje sa foruma ( u prevodu, gubitak čina).

    2 - STIMULATIVNE mere

    - svakom ko negativno ističe stanje na jezeru Pelagićevu, besplatno takmicenje na druzenju ex yu carp;

    - svakom ko pri prethodno navedenom, opisuje loše stanje klupa i stolova, besplatno takmicenje za citavu godinu;

    - svakom ko pri prethodno nabrojanom, osoblje jezera i upravu Pelagiceva vredja i naziva pogrdnim imenima, obezbediti besplatnu kartu na marakani da gleda crvenu zvezdu u trajanju od godinu dana. (Izvini Nešo, ali zaista nisam mogao grobare da stavim za stimulaciju).

     

    Smatram da je navedeni predlog utemeljen na realnim osnovama i ima za cilj da podstakne ostale (posebno mladju populaciju) na realno sagledavanje problema i stanja u drustvu i da ce dati pun doprinos napretku, a u krajnjem i boljitku na svim frontovima.

    Prihvatam izvinjenje gospodine Bisercicu,vecina nas koja je aktivno i sa velikim entuzijazmom ucestvovala u osnivanju i podizanju na noge ovog foruma,provodeci noci u otvaranju novih tema ,pisanju postova,dovodjenju clanova vise nije aktivna ovde,sta mislis zasto je to tako?Komercijalizacija je cudo moj prijatelju,cuj nece da im iznajmi jezero za druzenje...njihovo pravo bre,pa sta ako nece.tema Pelagicevo i treba da se zakljuca,neka malo sjasu sa njega,te krade se riba,propale klupe te ovo te ono,dosta vise ako Boga znate...a forum prepun nekih likova koji sve znaju i svima sole pamet,vredjaju sve i svakog,zadnje vreme doslo 555 333 ...

    • Like 1
  4. http://im4.freeforumzone.it/up/40/27/1454478201.jpgPecali smo u Cetvrtak na poziciji 1 i 2,sjajno smo se proveli ali to je manje bitno od ovoga sto zelim da uradim.Pred polazak kuci pakujuci stvari pronasao sam plocicu na kojoj pise ime rod poda kao na ovoj slici,dakle identicna je kao ova na slici.Ako je neko pecao predhodnih dana na tim pozicijama i ostao bez nje neka se javi da mu vratim istu posto znam koliko bih popizdeo da je meni ispala.


     


    065 6107462 


    • Like 7
  5. http://im4.freeforumzone.it/up/40/27/1454478201.jpgPecali smo u Cetvrtak na poziciji 1 i 2,sjajno smo se proveli ali to je manje bitno od ovoga sto zelim da uradim.Pred polazak kuci pakujuci stvari pronasao sam plocicu na kojoj pise ime rod poda kao na ovoj slici,dakle identicna je kao ova na slici.Ako je neko pecao predhodnih dana na tim pozicijama i ostao bez nje neka se javi da mu vratim istu posto znam koliko bih popizdeo da je meni ispala.

     

    065 6107462 

  6. Neso, jesi li ziv? Karma je cudo. Prvo malo za ono vase Oce stoka da vas nabije, pa onda malo za ono Drobnjakovo, doduse, ne iz auta kao on tada.

    Tek sad video,jbg....karma nego sta,reko neki Parker danas,Prvo ste dobili Kafuu pa onda Vanderson utovario tri komada oca mu hebem lopovskog.A na tekmi je bilo skroz Ludo-gorec.Ako vam je kad ste skupili olos od stranaca a nasa deca ne mogu ni na klupu,to vazi i za onaj pederski klub iz Humske,jebes Srpske klubove bez srpske dece,serem im se u fudbal i jednima i drugima.

  7. Nije Jane jos jedna nego je to vec dobro poznata riba. Naravno nama koji pratimo istu! To je riba rekorder jezera iz novembra. Sad je malko laksa. Drago mi je da je iz zime izasla samo malo laksa i ocekujem od nje da predje magicnih 40kg za godinu dana i ako ovako dobro bude napredovala u to ne sumnjam uopste da hoce.

     

     

     

    A od kad ti pratis ovu ribu?

  8. Kmecis opet,nije lako posle dugogodisnjeg silovanja omiljene ti ciganke,boli znam al dace cika Nesa bonu pa ce prodje.Kad vam zglajzne Spliner opet cemo da vas jasimo hahahahahaah. :give_rose:

  9. A ovo je komplex,frustracija,bolest ludih krava.....

     

    http://kkpartizan.rs/sr/trofeji

    I opet vam Dziki poeba obe limenke,stegne se kolutic cim vide crno beli dres,jace je to od njih.

    FK Partizan

    ŠAMPION       1986/1987   1992/1993   1993/1994   1995/1996   1996/1997   1998/1999   2001/2002   2002/2003   2004/2005   2007/2008   2008/2009   2009/2010   2010/2011   2011/2012   2012/2013   2014/2015    

     

    za 22 godine16 titula,22 godine kmecanja kako su vas pokrali,ko ona ciganka sto kaze''sutiradu me beli,sutiradu me crni,svi me sutiradu,a vaske ko perinac u glavu ima.

    Sad ti vidi ko su ti glodari maleni o kojima pises :give_rose:

    • Like 1
  10. U rupu misevi!!!

    Nemoj tako,prijatelju,misevi koji su izasli iz rupe u kojoj su bili vise od decenije su gancici.Dosao vam Spliter na vlast pa se malo kurobecate,kad zglajzne opet ce te u rupu.

    splinter.jpgnece dugo.

  11. Vi sutirate godinama u velikom kupu malog mokrog luga,nedaju vam lopovi iz Evrope da igrate kod njih.Tamo je dug-dug,nema Vucka da finansira i oprasta milione.A sto se penala tice,kmecite kako smo vas pokrali mnogo godina za titule a 20 godina nije sviran penal Partizanu,pa da se neko okliznuo slucajno bio bi bar jedan.Mora neko da pogine u kaznenom pa ce onda mozda biti.

×
×
  • Create New...