Jump to content

LOTR

Registrovani Član
  • Posts

    261
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LOTR

  1. Jer cuvari nocu moraju da rade strujom po jezeru. Vec su ihvaceni sa sve apartom. Peglaju po jezeru sa sve znackom ribocuvarske sluzbe. I mole da se ne zove policija, imaju po troje dece. Niko nije jezera osakatio osim civara!
  2. Zavisi koja baka, generalno,jos je rano za nju. I za trigu takodje, mada, mislim da na miki ne radi nesto posebno. A ako si mislio na mesanje, posto si rekao kombinacija, to prvi put cujem.
  3. Uuuuu,koliko boila, isus pravi patos od boila obog puta u vodi. Boga mi, ne znam da li smem da se upustim u duel, moram da razmislim..... evo razmislio,koliko god hoces, nije problem,hahaha. Limune, imamo dogovor za crvenu
  4. Covek dolazio Na basianu ocigledno pre svih vas, vezu ga lepe uspomene. Alasu,dodji ti da proveris jel ona tu negde, a ja cu neku mladju, posto nas obojicu ovo pecanje smara. Hoce neko pecati staru pistu,ili ce moci riba samo preko da se uhvati...
  5. Kukuruz bez parfema tamo ne moze da pobedi. A kad je boili kup, sto ja preferiram, jer znanje,taktika,tehnika i izrada prave boile dolazi do izrazaja. C4 bez dipa koji boban takodje pravi nije ista boila.
    • Like 1
  6. 70 e, 30 da odvajamo, mislim da ce biti vise prijava. I kad se daje za prvo,daje se i za poslednje kolo. Pitaj malo ljude,nemoj na pauzi dok skidas motor sa nekog pasata odmah za komp,ili se ipak zena pita za sve,ti samo kucas!   :yahoo:

  7. Kad budemo pecali sa obe strane,ja cu pitati ovog preko puta je smem da mu pecam pod nogama,ne mora ni hraniti,ja cu,on samo spusti mamac pored i svima lepo  :crazy: . U svakom slucaju,podstaci ce se riba na kretanje,i bice vise ulova zbog novog sistema, i verujem da ce kvalitet mamca dizati u plasman,a ne sposobnost bacanja. dosta je bilo "bio spajz mixeva"  ;) .

    • Like 1
  8. Pu,onda nam vise ne trebaju stapovi za svickanje,germine i peglaj.To gazda zbog sebe,pronasao boilu,ali mu treba zabacaj za plasman  :rofl:  . Salu na stranu, pozdravljam odluku, tu smo ako treba neka pomoc! 

×
×
  • Create New...