Jump to content

marko dj

Registrovani Član
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by marko dj

  1. Voda je teska riba radi u odredjenim nepravilnim terminima, do skora su se pacali amuri tezine do 4 kg, i po neki saran,uglavnom sitniji 2-3kg,voda je divlja imala je lepe primerke i sarana i amura, jezero je malo oko 2 ha, vise nema krupnih sarana jer su cini mi se svi odneti, ima jos neki od 10-tak i vise kg, na jezeru imas 4 mesta za pecanje i ako su zauzeta mozez samo da gledas, trebalo bi da radi stuka nisam bio na jezeru 2 meseca, ima par stvarno velikih stuka, ovih dana se poribljava pa mislim da je zabrana pecanja do doljnjeg. Dozvola je jedinstvena, bila za ovu godinu za sledecu je trazeno izuzece iz jedinsvene dozvole.

    eto jos jedna voda ode u k.... zbog gladi,pa jel su ljudi culi za pijacu i za kobasice,kokoske,jaja,slaninu ili im se samo jedu kapitalni sarani koji 30 god zive tu da bi ih neko ko nije cuo za fotoaparat isekao u snicle i pola pojeo,a pola bacio svinjama.jel imaju oni decu pitam se,pa deca ce im za 10 god pecati cvrglane od 100gr i sa njima izlaziti na naslovnu stranu rib. casopisa,ako i njih nepojedu.KUPITE FOTOAPARAT,IMA I JEFTINIH MODELA,PUSTAJTE RIBU,MISLITE NA DECU!!!!!hvala punoLepi na informacijama,sve najbolje!

  2. moguce,kazem ti nisam puno eksparimentisao,mislim da je nutra prava stvar,a pogotovo za nekoga ko tek pocinje najgore sto moze da mu se desi je da se izgubi u moru brendova,mada treba probati sistematski lagano jedno po jedno,pa nadjes ono sto ti odgovara i to je to
  3. SAMO TI UZMI NUTRAMINO I NEMOJ DA SE OPTERECUJES NI SA JEDNIM DRUGIM PROIZVODOM ZA TU NAMENU,PROVEREN JE 1000 PUTA I NEMA POTREBE DA SE PRIMAS NA NJIHOVE MARKETINSKE FAZONE TIPA OVAJ JE ZA OVO ONAJ JE ZA ONO...I SVI ONI MOGU DA SE KORISTE I SPOLJA I IZNUTRA BEZ OBZIRA NA JACINU MIRISA,SAMO TREBA POSTUPATI PO UPUTSTVU PROIZVODJACA ILI EVENTUALNO SMANJITI DOZU NEGO STO JE PREPORUCENA,NIKAKO POJACAVATI,STVARA SE KONTRAEFEKAT
  4. lepi zdravo,javi mi samo kakva je situacija na jezeru zaova,posto vidim da si nesto komentarisao a nemogu da nadjem ceo komentar,isao bi tamo da pecam,cuo sam da je mnogo krupnog sarana i amura,kakva je to voda u smislu da li je divlja ili ne,da li vazi ova nova dozvola za srbiju i.t.d.
×
×
  • Create New...