Jump to content

ivankole

Registrovani Član
  • Posts

    342
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by ivankole

  1. Sa jedne spulne za ultegru ci4 xsa mi je otpala ona oprugica (mehanizam ili sta vec) zbog koje se cuje dril (cakće) i sad vise nema tog zvuka prilikom drila! Nadam se da me razumete! Pitanje je da li to negde moze da se nabavi, da li to moze neko nekako da sredi, ovako mi je totalno bez veze!? Da li ima da se kupi nova spulna? Hvala unapred!
  2. Da li neko ko ima ove stapove moze da ih detaljnije opise i uporedi sa nekim drugim stapovima? Zanima me 13t i 3,5lb! Koliko su teski, lepi, koliko olovo najbolje nose, koliko otprilike moze da se baci sa prosecnim pva, kakvi su na ribi (savijanje) u odnosu na neki drugi stap?! U odnosu na npr. Nash entity, prologic C3, century NG, century FBS, free spirit HiS!?
  3. Imam medim batrunnere na njima! Ne zelim da gubim na performansama stapa niti me zanima daljina bacanja!! Bitna mi je estetika stapa i zelim da mi bude lepsi stap na oko!! Problem je i u sledecem, ispadne mi na ne znam koji nacin solja iz prve karike (40mm) i odem u MG servis da mi stave novu, medjutim tamo mi stave znatno deblju solju jer nemaju tanku i posto sam tezak bolesnik i to ne mogu da svarim nikako dodjem na verovatno glupu ideju da izmenjam sve tri solje da bi bile iste, ali onda zakljucim da mi sa te debele solje uopste nece svidjati i da cu baciti bez veze pare!! E nakon toga dodjem na jos bolesniju ideju da sve izmenjam i da mi stapovi budu bombona!! Sigurno je da sve ovo nekome zvuci bolesno, ali sta da radim kad volim da mi pribor bude tip-top!!!
    • Like 4
×
×
  • Create New...