Jump to content

Joca77

Registrovani Član
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Joca77

  1. Mislim ako na njoj sjedi ko zna da ostale pozicije nemaju sanse :) To sami kazu Slobo i Miso sa Zabara....Koje pozicije su pobjedjivale na zadnjih 5 takmicenja?

    da prijatelju to je bilo kada je bilo granja u vodi,a sada kada su izvadili nije tako kako kazes,ja sam pecao  pre takmicenja 8 dana i ja i kolega svo izvadili sve sto je ostalo ribe u 19.i jedan i drugi saran sto su momci slikali i mi smo ih uhvatili,posle 3 dana pecanja poceli smo da hvatamo istu ribu kao i prvog dana

  2. molim sve kolege koji  imaju iskustva oko sportex spod stapova da mi pomognu koji da kupim.dvoumim se izmedju catapulta 12f od 5lb.i 13lb od 5.5lb.po ovoj temi mislim da kolega jane moze da mi pomogne ali i ostale kolege koji imaju te stapove.takodje me interesuje i competision spod 13f  od 5.5lb.unapred hvala i bistra 2015 godina.

  3. Rezervisana 5. za termin 26,27,28  avgust.Idemo prvi put na Pelagicevo,svaki mi savet dobrodosao.

    ja sam u tom terminu isto na vodi ali na 1 pa prosetaj na kaficu

  4. Treba da kupim sator za 2 osobe ,izdvojio bi 200e,pa ako neko ima predlog koji da se uzme bio bi mu zahvalan.

    ja imam na prodaju sator za 2 osobe.u pitanju je sator chub cyfish za 2 osobe sa vinter skinom i podom koji nikad nije upotrebljavan.sator je polovan  ali  ekstra ocuvan.koristio sam ga 3 godine.cena je dogovor,inace trazim za sator 200 evra.joca 0641425196.nemoj da mislis da je los sator ,sator je ekstra dobar,razlog sto ga prodajem je zato sto sam kupio drugi sator.

×
×
  • Create New...