Jump to content

ria 1

Registrovani Član
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Posts posted by ria 1

  1. Debeli nemoj da se sprdas ti onako neces pecati jer ti nece zena dati,jer moras da cuvas dete.MAradik zaboravite,oni su u stanju da prekinu takmicenje ako se gazda najavi da slece helikopterom i svi napolje.A i meni je licno zabranjen ulaz tamo.:-))mada sam uspeo da pecam sledece nedelje od zabrane.Nije me onaj kreten od sefa video...KAkve veze ima wc nece niko ici da mokri u wc koje je 3 km daleko.I glasam za najvecu ribu tu mozda imam sanse za neku pobedu...:-))Ipak vise je to druzenje nego takmicenje.

  2. Molim vas,ovaj debeli sremac je nerelevantan za diskusije na forumu.Mora da ima mnogo ne prespavanih noci zbog jednog divnog andjela kojeg  je skoro dobio.Kakve veze ima moj auto i otvorena vrata za diskusiju o maradiku. Iskljucite ga, a i njegovog kuma ne bi bilo lose da iskljucite inace ode mast u propast ovde :-)))

    • Like 3
  3. Nije bitan rucak,bitno je druzenje.Maradik je jedna prelepa voda sa puno ribe.Ne vidim da svi koji prate ovaj sajt da se ne prijave.Mesto moze da primi 68 ekipa a ne dvadeset..Dajte da za kraj godine odrzimo ovo prelepo duzenje.50 eura na tri coveka to je i manje od 2000 hiljade po coveku.A ima rucak i sve ostalo.A ti Bane i Dejane mante se ako ne pecate nemoj te zamajavati.:-)

    • Like 1
  4. Max da li u blizini piste ima neki kafić - restoran sa televizorom i wc-om (konobarica naravno?) koji bi dostavio hranu u boks , da li iza svakog boksa postoji reflektor odnosno svetlo (kako će mo po mraku da tumaramo), utičnica (gde da punimo lapsi topse i ajfone - kako ću na facesbook) i da li na vodi postoji osvetljena bova (gde da bacim - u mrak?)  ili nešto slično, da li su mesta posuta šljunkom ili nečim sličnim da se ne isprljamo (skupocena oprema)  i da li ima puno žbunja i trave okolo zbog zmija i komaraca, koliko je udaljeno prvo naseljeno mesto (možda ima šakala), koliko ima do druge obale ako hoćemo da pecamo "pod nju" i kako da pecamo ako ne možemo da dobacimo do nje?! Molim Vas da mi odgovorite jer se spremamo pa još su nam te sitnice ne poznate! Bistro i hvala!

    Ako se još nečeg setim ja ću pitati, što kaže naš narod "ko pita ne skita"!!!!

    Postoji kafic ali nije otvoren za sedenje vec za tako neki kolektivni rucak u zakazano vreme.Konobaricu mozemo da zamislimo:-),nece nam sigurno niko dostaviti hranu u boks morace da se snadje za obroke svaka ekipa ponaosob.Nema reflektora nigde eventualno na brani ,tako da visak baterija nece biti lose poneti.LAp top ima batreiju pa koliko traje ukoliko se ne ponese rezervna baterija.Nema trave ni zmija i ima i posuto al ima vise obicne trave zavisi kako koji deo,komarci kao i svuda su prisutni.Prvo naseljeno mesto je maradik dva km,a sakal ti pridje da razgovaras sa njim,al neboj se nece te napasti.Ako si ucestvovao na taklmicenju za zabacivanje mozes dobaciti do druge obale u nekim delovima al ima mesta gde neces mocia ako oces da pecas pod nju ako bude dozvoljen camac na razvlacenje onda ces moci,jer je stvarno daleko.Bistro pa se u zdravlju vidimo.

×
×
  • Create New...