Jump to content

carpist

Registrovani Član
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by carpist

  1. Kolege bez nervoze ja sam pitao ima li ko da mi pomogne oko mog miksa , ne da se svadjamo bzvz, miks se rola korektno, sto se tice Melega nemam mogucnost u CG da nabavim njegove komponente, dajte ako ima ko da kaze nesto kako da popravim miks neka kaze ... ako ne neka moderatori zatvore post. Hvala

  2. Kolege evo nekog miksa za divlju vodu za jesen pa ako bi mi pomogli da ga malo doradim

     

    salmon brasno 200 gr

    lt 100

    soja 100

    psenicni griz 100

    kukuruzni griz 100

    mlijeko u prahu 150

    pticija crvena 100

    pticija mljevena 100

    lan mljeveni 50

     

    od hemije bih stavio

    red salmon oil 15ml

    amino 20ml

    kasikicu soli

    10 gr betaina

    5ml salmon  arome cc moore

     

    Unaprijed zahvalan

     

     

  3. Poooz ljudi ja sam uzeo ovaj komplet i evo mojih utisaka, senzori su dobri, fino svijetle ali bi mogli jos jace da se cuju, sto se tice hengera ok su s tim sto im je mana gornji dio plasticni koji hvata nailon on se sam odvrne pa spane, vjerovatno se moze rijerit sa malo super lijepka.. sto se tice isotopa svijetle u mraku mada bi valjalo da su malo deblji , ovako se diskretno vide , vide se i kroz hengere , ja sam stavio u zuti crveni i plavi... eto toliko ako je kome od pomoci, bistrooo :good:
  4. Pa dobro nije strasno onda meni je bitno da ih uvece dobro vidim , da jako svijetle jer kod nas nemozes bas pored stapova da se namjestis , a sto se tice pistanja na moju divljinu od jezera neka piste deseti dio onoga kao kod tebe na takmicenja i ja sam prezadovoljan...xexexe :yahoo: :yahoo: :yahoo:

    Baterije od 6 volti trose jel tako? kolko su baterije od prilike? i izvini smorih te xexexe

×
×
  • Create New...