Jump to content

drbiorac

Registrovani Član
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by drbiorac

  1. Na Adi ces pre dobiti sarana nego na Tamisu!

    Javlja se i krupna deverika a ima i cverglana kapitalaca.

    Skuvaj dobar spod i samo ga zasladi,ali ne mnogo.

    Odvoji 20-ak zrna kukuruza,skini im opnu i stavi ih recimo u atraktor(par kapi)dan ranije,na ova zrna pecaj.Ponesi i valjak.

    Probaj od jednog pa do tri zrna na udicu,nadji pojas bez trave i tu hrani.

    Kako se peca ove godine na Adi, treba li doplatna i da li se i ove godine svaka riba vraca u vodu

    Tamis

    Inače išao sam za vikend iz zadovoljstva na pecanj na deo Tamiša oko .......(e neću da vam kažem) oko kog mesta i imao 4 kg bele mešano sve i svašta , jednog soma od 1,5kg vraćen uz svedoke iz zadovoljstva i iz zadovoljstva jedan som spakovan u hladnjak radi predstojećeg zadovoljstva cirka je merio oko 11 kg. i 109 cm i ovog vikenda opet idem.

    Pozzz.

    Nasta su dosli somici, ako nije tajna

    Tamis

    Kad ulazis u Tomasevac ides desno prema Botosu (brani) i ispred same crkve levo i pravo na Tamis "kod vrba",tu je pored i seoska plaza za kupanje... ;)

    Tu su preko leta skoro sva mesta zauzeta jer ima puno kampera.Mi koji tu stalno dolazimo se poznajemo medjusobno tako da nam i same kolege "cuvaju" mesto kad treba da dodjemo,samo ih zvrcnemo i najavimo dolazak :help:

    Evo i slike:

    http://i49.tinypic.com/15xohud.jpg

    Sledeci put idem tamo, a ici cu radnim danom, valjda ce biti malo mesta i za mene.
    • Like 1

    Tamis

    U pitanju je Tomasevac,a slike su od ove godine...

    Izgleda mi kao lepo mesto, kako se dolazi do tamo, posto ja kad idem u Tomasevac, pecam samo na onoj krivini sto je zovu Kurvina jama
  2. svi znamo da je simke veliki saljivdzija i niko mu nece zameriti na tome. da razjasnimo neke stvari sto se tice ovog takmicenja koje sledi. sve ekipe su znale na kraju proslog takmicenja da je organizator sledeceg ekipa IJ 92. ekipe su imale vise od mesec dana da se interesuju i prijave za takmicenje. za ovo takmicenje se prijavilo 18 ekipa ali nazalost nece moci da pecaju svi. ja se u ime ekipe IJ 92 izvinjavam ekipama koje nisu na ovom takmicenju.

    jedini uslov za takmicenje je uvek bio da pecaju samo aktivni policijski sluzbenici koji su iz iste organizacione jedinice i nadam se da ce tako i ostati a o pravilima pecanja nema sta da se prica svi ih dobro poznaju ili barem tako kazu. ipak pravilnik o nacinu pecanja bice procitan pre pocetka takmicenja i svaka ekipa ce dobiti svoj primerak. posto ce ovo takmicenje biti "koliko sam ja cuo" jedno od dva koje se boduju za prolazak na medjunarodno pravila ce se striktno postovati.

     

    spisak ekipa koje ucestvuju na ovom takmicenju su:

    1. Policijska brigada

    2. Policijska brigada 1

    3. PS Stari grad

    4. PS Palilula

    5. UKP

    6. Uprava policije

    7. SPI Zapad

    8. Zandarmerija

    9. PTJ

    10.PS Savski venac

    11.PS Zvezdara

    12.PI za bezbednost na rekama

    13.IJ 92 - organizator takmicenja

  3. Mislim da su neki od učesnika sve ovo do sada doživljavali suviše ozbiljno iako je cela priča od početka i zamišljena kao opuštanje i druzenje kolega !!

     

    Naredna dva takmičenja trebaju da se uozbilje, ukoliko to stvarno budu kvalifikacije za to neko međunarodno policijsko takmičenje! Treba da se potpuno zabrani ulazenje u boksove!! Mislim da organizator treba da odštampa PRAVILNIK sa strogim sankcijama za nepoštovanje (oduzimanje bodova, fish out, diskvalifikacija...) i da se pravilnik podeli svim ekipama pre početka. Trbalo bi da se dogovori sistem bodovanja ( 1. mesto 10 bodova, 2. mesto 8 bodova....).

    Članovi moje ekipe su iz moje org.jedinice, a za ostale ekipe neznam, ali bi i to za ova dva takmičenjaa trebalo da se pojasni!!

×
×
  • Create New...