Jump to content

Lorant

Registrovani Član
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Lorant

  1. Radim u oblasti grafickog dizajna/user interface/web design-a. Objektivni problemu su sledece:

     

    Generalni problem sa ljudima da ne vole da citaju, sadasnji korisnik web-a hoce da gleda lepe slike i kratke video snimci. Toga nema ovde, samo suvi tekst o mamcima i o prodaji.

    Suvise bespotrebnih elemenata ima i kod posta(Reply-a), znaci trebalo bi napraviti, minimalizovati theme-u. 

    Postavljanje slike da budu jednostavniji(drag and drop). Napraviti galeriju, tipa kao na facebooku. Ili ti najbolje kao LinkedIn.

    Imas profil, negde na glavnu stranu ces videti svoj timeline pored Foruma, itd.

    Kazes da forum je "NAS", to nigde ne vidim, trebalo bi isticati to, da korisnik vidi da je deo sajta. (featured gallery, featured post sa slikom, itd.)

    Suvise scrollovanja ima na glavnu stranu, trebalo bi smanjiti Topic-e tamo, i napraviti Glavne forume, pa pod tih.

    Kad citiras nekog, onda to napraviti tako da ne citiran tekst bude kracen, da ne u tvoj post ne pojave komplet onaj citiran.

    Nekako obezbediti server za slike, posto ovako nema 30% od ukupno uploadovanih.

     

    Itd. itd. 

    Ovo sve gledano objektivno.

    • Like 3
  2. Sigurno si u pravu ali sam ja na njihovom sajtu pročitao:

     

    A rendezvény 3 szektorban kerül megrendezésre. 2017. augusztus 31., 00:00 órától szeptember 03., 15:00 óráig a rendezvényre kijelölt szektorok területén horgászfelszereléssel tartózkodni és horgászni csak a rendezvényen résztvevőknek engedélyezett! ...

     

    http://www.deseda.hu/hirek/rendezvenyek/2017-08-29/deseda-open-hamarosan-kezdunk

     

    Izmedju avg. 31. 0:00h i sep.03. mogu pecati samo prijavljeni takmicari, niko vise.

    Bistro!

  3. Na kom delu Nemacke se nalazis? Drug mi je u Berlinu, i peca redovno sarane i spin. Nasao neko jezero i tamo bez problema peca, izvadio dozvolu za neki 100eur za godine bez ispita i te xranje. Da nem pricam, redovno ide na varalicarenje, za to bi trebalo polagati neke ispite ali nema ribocuvara...miko jos nije video.

  4. Sad sam pricao covekom iz Rumunije da je rezervisao pre 2-3 meseca i ide na pecanje pocetkom juna. Dao mi kontakt, fb link od Marko Kovandzica. E sad...

     

    Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk

    • Like 1
  5. Danas udaraca kao u prici ali realizacija nikakva. Skoljke seku sve od 8-9udaraca danas samo dva mala sarana sam uspeo da izvadim. Lead core 45lb je preseko ko od sale.

     

    Kako si prosao?

  6. Bato Jane to sa Bogey od Kryston sam davno poceo da koristim i dan danas ga poneki put koristim.Rado bi voleo da vidim kad ti neko naruci 30kg bojle sa micropelet omotacem,kako bi ti to svaku bojlu omotao,koliko bogeya biti bilo potrebno,o vremenu i tvom trudu da neracunamo.Koliko biti kostala kila bojle tipa uradi sam?Kad bi bogey koristili da lepimo omotace rasteralibi kupce sa cenom kile boijle.Nije Bogey a dati kazem staje nesmem :p

     

     

    Ilija@ kad cujem pohvalu od tebe takvog iskusnog sarandzije onda znam dasmo ja i gazda Royal Baitsa dobro kreirali nasa iskustva!

     

    Ako moze iskustva, da li se Bogey brzo topi? Ili koliko moze izdrzat ispod vode?

  7. Jel ima neka nova preporuka za termo cizmu, i da moze kupiti kod nas? Ovaj TF Gear je simpaticna, al' gde da kupim? Svidja mi se i cizme od SPRO-a, ali neznam za kvalitet...

  8. Gde u NS moze nabaviti nove, pune boce npr. od 5kg sa gorionikom i sa grejalicom, postoji prodavnica kao npr. Bauhaus  ili slicno?

    I gde mogu posle to napuniti legalno, ili da zameniti?

     

    Hvala

  9. Nema tamo druze nista vec 2 godine,tad je uradjen izlov mozda je nesto i ostalo iza mreza ali tesko,niko tamo ne peca..doslo je i do promene korisnika voda je vracena Vojvodinasumama i najvljeno je novo poribljavanje,vece jezero za ribolov a manje za konzum ali za sada nista od toga nije uradjeno..Stvarno je steta sto neki privatnik nije uzeo tako lepu vodu,prelep revir bi to mogao biti bukvalno treba samo ribu ubaciti..

     

    Hvala, prica mi je poznata.... 

  10. Da ovo je mesto pod posebnim rezimom ribolova i uslova. Da u cenu dnevne dozvole dobijas camac na koriscenje.

    Odlicno. Daj molim te neki kontakt tel. gde bi mogo' informisati. Hvala.

×
×
  • Create New...