Jump to content

vladicapevac

Registrovani Član
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vladicapevac

  1.  masine sa oznakom daiwa  srednje klase kao crosccast x i ostale moraju dodatno da se pritegnu...konkretno ..kupio sam nove crosccast x i sva je bila klimava ali nakon doteznja sada je utegnuta i radi bezprekorno..sta rade u fabrici neznam ali od daiwe ovo nisam ocekivao...ona je ipak jedan od jacih brendova da bi ovo dopustila..

  2. Svaki grasak potopljen u vodi 12 sati i kuvan oko 1 sat je dobar...netreba ga prekuvati da se raspada vise onako da bude tvrd a opet kuvan..

  3. Imas nekoliko vrsta graska i svi se koriste na isti nacin...malo kukuruza i graska i spod boli glava...(konoplja,grasak,kukuruz,secerac,pticje semenke,......)

    • Like 1
  4. Quote

    ne samo u tom slucaju opterecivanje stapa nego i sa manjim opterecenjem nece ici kako treba. moje iskustvo kaze da svaki stap ima svoju idealnu nosivost olova pa neki stap mnogo lepse izbaci olovo od 110 nego 100 ili 90 gr.znaci bacace taj stap i 75 gr olovo i mozes zapinjati koliko hoces ali kad mu stavis idealno opterecenje osetices kako stap sam izbaci u pi....du materinu olovo sa veoma malim naprezanjem

     

    U potpunosti se slazem sa tobom...na primer ja bacam sa 105/110g... za dalje izbacaje 110g mi je idealno.

×
×
  • Create New...