Jump to content

Bata Rale

Registrovani Član
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Bata Rale

  1. misljenje o ovom domacem boili mixu,i naravno svaka korekcija i savet dobro dodju.

     

     

    50% kukuruzno,sojino,psen.brasno

    20% rib.brasno

    15% pticja hrana

    10% mleko u prahu

    5% slatka paprika

     

    10g betaina

    15ml nuramino

     

    aroma_frankfurska kobasica

     

     

    i dali se moze staviti cili umesto slatke paptike,i dali treba zasladjivac,

    nemam bas nekog iskustva pa svaki savet dobro dodje,hvala

    Pozdrav komšija! Po meni ovo nije loše za početak kao osnova pa da se malo koriguje kako bi bilo malo kvalitetnije. Zameniti pšenično brašno integralnim, čili nisam koristio pa neznam da dam savet, dodati veliku kašiku pivskog kvasca, dodati ulja-recimo salmon(ako nema moze koje ima), zasladjivača dodati ne preterano(recimo talin 1-2 ml), neznam koji betain koristiš, otprilike sve je u granicama! ida da ne zaboravim, moze kašičica belog luka u prahu za frankfurtsku!

    • Like 1
  2. Ima li izvestaja nekog svezeg. Kakva je situacija sa vodom. Interesuje me npr pozicija 10-11 da li je voda prekrila sprudove, da li radi pumpa tj ubacuje li vodu. Ne bi bilo lose da se javi neko I malo obavesti ljude koji bi voleli da dodju da pecaju na ovaj revir. Znaci ne zanimaju me radovi oko jezera vec stanje vode. Da li moze da se peca normalno ili moraju merdevine...Unapred hvala.

    Bili danas, pecali od 7. do 15. h.,  prosek po pet kom, ništa specijalno, vide se sprudovi i treba malo da se silazi po ribu a bogami trebaju i čizme na strani do puta kolika je trava! Suncobrani se raspali! 

    • Like 1
  3. Sto je i logicno zar ne? :diablo:

     

    "Eko Ribarstvo" - Valjevo 

    E vidite to su ti lopovi sto poribljavaju jezera jednom u četiri godine i to sa bolesnom ribom od koje ostane ziva mozda jedna trecina i koji imaju svoja privatna udruzenja sa strane i takmicare koji se finansiraju"sta mislite od čega",i to su ti sto su kako sam cuo ponovo dobili mandat na nekom "tenderu" i probajte da na javnom sajtu saznate kada je bio tender i ko je vlasnik kojih drzavnih voda ali neverujem da cete saznati. Posle isteka mandata od cetiri godine tim lopovima je dato jos godinu navodno zbog promene vlasti pa sad se i posle godinu dana vidi koliko je "transparentno" sve sto radi ova vlast!Ukucajte- Republicka direkcija za vode pa cete videti!!! :diablo:

  4. hvala druze,to me je zanimalo dali ga neko koristi u koji dozama i dali uopste vredi za nesto...divlje vode pecam 99% 

    Proteinconcetrat stavljam u sve mixeve 5% po preporuci jednog iskusnog sarandzije i sigurno je da ne moze da škodi!  ;)                  

    Uglavnom pecam na divljoj vodi!

  5. Krle,pecao si na top poziciji :-D

    A sto se tice te 'sajle' famozne ja bio jednom na Miki,citajuci ovde sta se pise spremio se na naj teze uslove,kad smo stigli na vodu smejali smo se sami sebi i toj daljini sto svi pricaju,ko tamo nije u stanju da podbaci neka ostavi pecaljke jer nije za to!

    Sa pva,po vetru,kojim štapom-mozda ako vetar briše u ledja???A mozda je bilo 20.metara od sajle i ono kao dobro je,to je to! 8P

  6. Covek je pitao za stapove 13 3,5 lb sa kojima ce da peca komercijale kao I divlje vode I rumuniju, verovatno misli na surulesti..

    odma su poceli komentari za pomarande I sajlu.za to mu netreba stap.nek uzme 3 spoda od 4,5 lb koji su oko70 eur I nek zabacije na sajlu.

     

    komercijale nisu jedno jezero vec puno I tako treba I dati coveku savet.

    Dobro Jane uredu je, ne treba ni da prave štapove od 3.5 lb kome još to treba-bolje su germine!

    • Like 1
  7. Stap za cenu je odlican I nisam rekao nista o stapu medjutim meni za divlju vodu dovoljan I 2,75

    osim na miki gde ces da bacas tolike pomarande na 100 I plus metara.na divljoj vodi?????????

    U ruminiji se razvlaci kao I na vecina divlje vode, onaj ko peca zna zasto

     

    to mi je bila poenta.reper za stap postala sajla

    Fg nije sajla,stap ima kako kazu dušu ,a čovek je pitao za stapove 3,5 lb. 13.fita.Sajlu sam pomenuo zbog daljine na Miki.pisao sam na osnovu teme a ništa nemam ni protiv 2.75.lb., niti daljine na kojoj se peca!  :hi:

×
×
  • Create New...