Jump to content

koskas

Registrovani Član
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by koskas

  1. Neko dot neko spom...ali sa sigurnoscu mogu da napisem u slucaju kada si sam na vodi nepostoji bolja raketa od dota!!!(naj brze punjnje,najmanje musave ruke:-))

    Mozda sam ovo vec napisao onomad(mrzi me da skrolujem toliko:-)

     

    Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

  2. Ali ako mislis da je lagan sadrzaj uvek mozes lagano pre zabacaja da malo zagnjuris dot-a i letece tamo gde hoces(dokle mozes da dobacis[emoji16])

     

    Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

    • Like 1
  3. Nije bitna kantica sa vodom nego sto ne mozes sa jednom rukom(levom) da napunis spomb,dak za isto vreme u desnoj drzis stap.

     

     

    Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

  4. Evo da dodam i ja koju,da se razumemo spomb je ok i koristimo ga svi godinama.Ali vidim da ovde niko nije spomenuo mozda i najbitniju stvar,nije bitno da li ce Dot odleteti kojo metar vise ili da li ce se vratiti za koji sekund brze,mi smo bre fizikalci i navikli smo da radimo na pecanju.Glavna stvar i po meni revolucija u Dotu je sto KAD SI SAM, SVE MOZES DA URADIS BEZ DA PRST ISPRLJAS I SA JESNOM RUKOM.Sto ce mo, hteli priznati ili ne sa ni jednom drugom raketom nije moglo sa uspehom da se radi. Zakljucak-kada si sam na vodi ne postoji bolja naprava za plasiranje hrane od Dota.Toliko.

     

    Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

    • Like 1
  5. Zavisi na kojoj vodi pecas,ali po meni najvaznije dugme na signalizatoru(posle paljenja)je OSETLJIVOST.

    Npr na mirnim vodama i komercijalama gde ti je neki srenji nivo zadovoljavajuci,pa u zimu kad uzima opreznije treba da vidis i najmanju detekciju,do neke brze vode (Dunav)gde ga zavrnes do kraja jer te zanima samo ljuto kucanje.

  6. 2010 godine isli burazer VladaBG i ja na Sarulesti. Napravio ja oko 50kg boila. Sve lepo osusio po ps-u, prvo na mrezici pa posle u dzakovima... Stavio u kola jedno posledpodne i zaputio se za BG kod Vlade gde smo prespavali pa sutra ujutro ranom zorom krenuli sa ostalima. Put do tamo traje oko 14 sati. Znaci preko 24 sata su mamci bili zapakovani zbog transporta uz nemogucnost vetrenja i slicno jer je bilo mnogo stvari. Jos komenatrisemo nije jako vrucina, kad stignemo malo cemo ih prosteti negde da se jos dosuse i milina, nacemo neku hladovinu i bog da nas vidi. Stigli mi na poziciju.Najblizi grm(ne drvo nego GRM) udaljeno od nas kilometrima. kao u sred sahare da smo pecali. dnevna temperatura konstantno sve vreme 35+ stepeni. U shelteru mereno preko dana 48stepeni!!! Muke koje smo imali sa mamcima su me izludjivale. ujutro vadi boile iz auta, pa ceo dan pomeraj u krug oko kola, ispod kola... kako se sunce pomera jer su kola bila jedini izvor hladovine dostupan, pa uvece da se ne zaboravi opet u kola ubaciti zbog rose i glodara... i tako nedelju dana muka ziva. Onda sam naucio skolu. Sledeci put 2014 godine ista meta isto odstojanje, cak i ista pozicija. poucen prvim iskustvom uyeo lepo DT Preservative i napravio mamce sa njim. Nedelju dana nisam uopste razmisaljo o mamcima, otvorim kantu, uzmem koliko mi treba, zatvorim i teraj dalje. Naravno mamci su ostali mnogo meksi i prirodniji jer nisu bili presuseni. I tako na jos mnogo slicnih putesestvija pre i posle toga samo sto sam se u medjuvremenu prebacio na kalijum sorbat.

    Jel potrebno stavljati vise od 50 ml DT-a na kilo mixa da uradi posao konzerviranja i koliko mogu dugo da stoje van zamezivaca ako nisi stavljao so i sl.stvari?

     

    Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

    BAKA

    Ta bojla je mnogima donela lepe ribe,nece tako lako ljudi odustajati od nje.

     

    Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

    BAKA

    Tek ce sad da se zakuva kad se bude trazila adekvatna zamena....

     

    Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

    BAKA

    Zna se dobro na sta sam ja mislio...a ja cu se informisati ima vremana "mlad sam i zelen jos uvek"

     

    Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

    BAKA

    Prijatelju nije isto a ni blizu...van den ende tuti fruti nema veze sa tom carp academi, a i kako si ti kupio u autosportu kad oni to ne drze???

     

    Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

    BAKA

    Mozes da koristis bilo koje vocne arome nije sva sustina u tome da se mamac zove baka,sustina je DA JE VDE TUTI FRUTI ODLICAN MIX,i sa njim mozes da se igras kako hoces.
    • Like 1
  7. Dugo vec radim i u kontaktu sam sa bojama i lakovima...ne postoji ta boja koja nece stradati od vode i sunca,samo je pitanje koja ce vise a koja manje izdrzati.Resenje je prohromski(inox)rod pod,naravno ako ti je bitno da stalno bude kao nov.

    Cak i plastifikacija bude posle par godina sva iscukana tako da je i jeftina nije dobro resenje.

×
×
  • Create New...