Jump to content

revilo

Registrovani Član
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by revilo

  1. ja sam prošle godine pecao na čepelu takmičenje (ne mogu da se setim da li je bio Kristijan sa ekipom iz Sombora?!) i imao sam 10-tak kidanja ali pradveza, ispod kopče za brzu izmenu. menjao sam debljinu strune za predveze (15, 20 i 25 lb) ali se i dalje kidalo. na moju žalost nisam imao strunu sa zaštitnim bužirom protiv školjki koje su kao žilet.

    Druze ti kada si pecao to takmicenje nije bila ni jedna skoljka u jezeru. Veruj mi,vadjeno je sve i svasta iz vode,drvo celo,sporeti,skoljka od auta,...

    nije bilo ni jedne skoljke na tim stvarima tako da nije bilo teorije da ti presece skoljka predvez.

  2. Presmijesno je gledati ljude da se slikaju sa tudjim ulovima. Ja ne bi dao da se neko slika sa mojom ribom nema sanse, a isto tako nikad se ne bi ni pomislio slikat sa tudjim ulovom. To mi je bas glupost do neba!

     

    @Olivere, mislim da je Limar mislio na gazdu prije ovog, sto je i rekao. Na nindzu iz Minhena.

     

    Moja greska nisam pazljivo citao, izvinjavam se.

    Sto se tice tudjeg ulova,delimo isto misljenje

  3. Naravno da mozes i mene pitati jer sve informacije stizu do mene :-D

    Losa prica je lagati na sta si upecao zarad par kila boila,valjda se secas kako sam ti napusavao gazdu pre ovog sad kad je trazio da se varaju ljudi zarad njegove slave! Ili je to tebi i dalje normalno?! Uglavnom je Srecko zamolio Baneta da ukloni sliku......

    A gde si ti to video, sem kod njega, da je objavljeno da je riba uhvacena na Melegovu boilu. Sto mesas babe i zabe,a da si ti Melega napusio bas i neverujem,a isto tako i neverujem u ono sto dolazi iskljucivo sa tvoje strane jer i do mene stizu informacije baca preko pecanja na Dobrodolu,uvaljivanja mix-eva, .....da ne duzim svakome na obraz....

    U jednom od postova i taj Srecko cestita na ulovu !?

    Uglavnom neko laze i neka mu je na cast,u svakom slucaju lepa riba pa i neka je i 25kg

  4. Hoce to da se desi kada stoje na jakom suncu u zatvorenoj kesi isto tako i boosted.Prosao sam tako prosle godine,ostavio na tacni,a ja se povukao u hladovinu. Sledece pecanje zabodem iglu u boilu ona se raspadne.

    Enzimi unutar boile su usled toplote odradile svoje,skuvale se boile ponovo.

    Ako moraju da budu na suncu bolje je ostaviti otvoreno pakovanje

  5. Svakako da je izolat cistiji i bolji proizvod od obicne soje medjutim za instant reakciju neuporedivo bolja soja..

     

    Sojin izolat bolji u jalovim miksevima gde ipak treba popraviti nedostatak belancevina!

    Moja preporuka svim voljnim ribolovcima da prave svoje mamce ali nikako da ne baziraju mikseve na jednoj belancevini,bolje je kombinovati vise stvari i upotpunjavati UH i Belancevine nego traziti od Izolata da sve resi..

    Svakako se slazem sa tobom kolega da je Izolat dobra namirnica i treba je koristiti ali se ne slazem da je ima u svakom Zokijevom miksu!

     

    Netreba izostaviti ni heljdu i treba je uvrstiti u miks do 10% sto se tice mesnih mikseva heljda vam ne treba kvari vezivno svojstvo..

    Nemoj se osititi prozvanim,htedoh samo da dopunim ono sto si izostavio

    Niko nije ni rekao da je izolat u svakom Zokijevom mix-u, gde treba tamo ga ima,ali sojinog brasna nema

    Slazem se sa tobom da treba kombinovati stvari,ali se ne slazem da je izolat dobar samo u jalovom mix-u

    Ribe su te koje odlucuju sta im pogoduje,a ne mi

  6. U istrazivackom centru Z.Melega dugorocnim istrazivanjem dokazano da ribe bolje reaguju na sojin izolat nego na bilo koje sojino brasno i zbog toga ga on koristi u proizvodnji.

    Izolat takodje sadrzi vece kolicine esencijalnih aminokiselina,jedine manjkavosti su masti i metionin koji se nadomescuju dodavanjem drugih brasna.

    Svi mi tezimo da napravimo cenovno na prihvatljiviji mix.Jeste skuplji izolat od brasna (dostupan je kao i brasno),ali sam se nadovezao na tvoju konstataciju da jedino odmaceno sojino brasno moze da nadomesti riblje u mix-u

    BAKA

    Naravno da ne delim foru za Dobrodol i Bakin kolac.

    Pitao sam za Dobrodol ok posteno.

    Baka kao baka i recept za istu me ne interesuje. Da je dobra toliko Mesaros bi i dalje pobedjivao na takmicenjima

    BAKA

    Pa pojede to govno sve zivo osim tigrovog oraha!

     

    Ima negde nece sve da jede zato pitam

    Inace da ne mislis da ga lozim ili slicno skupljam info za jednu kampanju na jezeru

    BAKA

    Baca,ne ulazim skupo ili ne,meni licno nije a i za nekog ko Nema pojma da pravi boile ovo je top izbor,nema nikakvih troskova drugih za kojekakve specije,pravi kecer miks,SAMO jaja i mesi,peca svuda A narocito divlje vode i za divlju vodu vodu ne treba puno bacati za prihranu..sliku sam postavio zbog druga Hanibala,da vidi ko je u pravu,Baka peca i u Pelagicevu i u Zabar bari i na Smolucoj i na na svim okolnim barama tamo,provereno Ali bez dodavanja icega,narocito Crem kajuzera ako ne umes da ga koristis!

    Jel peca na Dobrodolu ?
    • Like 1
  7. Uzeo sam pre 3 godine :) Plumshelfis, Monster Crab, tuti fruti special,octopus sqvid, i belu cokoladu :) Imao sam par riba na tuti fruti special i 2 ribe u zablju na jegricki na plumshelfish. Tad sam uzeo Mkm i nikad vise. Mada cujem od nekih ovde starijih sarandzija koji su pecali kod nas na DTD kanalu da su lovili na belu cokoladu,ananas i skoljku :)

    Oni hvataju ,a kod tebe nece cccc
×
×
  • Create New...