Jump to content

milivoj

Registrovani Član
  • Posts

    304
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by milivoj

  1. A  još jedna stvar  kako objašnjavate ovo poštovani gospodine saša?

    Dvodelni štap izuzetnog kvaliteta, velike snage i odličnih bacačkih performansi, dizajniran za lov šarana. Izrađen je od high modulus karbona i opremljen SiC dvostopalnim provodnicima velikog prečnika, sa elegantnim i tankim prstenovima i perforiranim aluminijumskim držačem mašinice. Spoj između delova je precizno obrađen trn (spigot joint). Idealan izbor za lov krupnih primeraka šarana na većim distancama.??????????? I kako se onda može da siluje taj štap ? 

    Zašto  simano i drugi u istom cenovnom rangu i istom libražom nepucaju   zašto  foks ima garanciju  sa istom libražom i  tb? Lepo odgovorite na sve ov  i ja ću biti srećan.Za cenu tog štapa  i ovo sve što pišete  u reklami  taj štap mora da ima preformanse koje ste naveli  .Prema tome još jednom citiram   taj štap po ovo me što mu opisuje karakteristike   bacačkog štap mada j sa njim (tim što su pukli nism bacao ) A sa ovim što sam dobio u granciju ću bacati pa ko pukne vas ću lično zamoliti da se  izvinite javno meni jer piše u prospektu bacački štap za pecanje šarana i amura na većim distancama  ???  Štapovi su 3,60 m i  imaju libražu 3,25 lbs  bacam sa njima 80  grama olovice   i  nek me isprave kolege sa više iskustva  dali je to mnogo za tu libražu? Od men toliko ja sam svoje obrazložio  a iam i slike  pa ako treba da dokazujem još nešto meni nije problem 

  2. Pozdrav svima.

     

    Odmah na startu moram da kažem da radim u Formax Storu i da su nas neki vaši članovi upozorili na neumerena pisanija (ili bolje rečeno pljuvanje) člana foruma pod nickom Milivoj, pa evo da i iz našeg ugla pokušam razjasniti o čemu se tu radilo, obzirom da sam video sporne štapove (žao mi je samo što nisam napravio detaljne fotografije, da konkretnije potkrepim ono što ću dalje napisati):

     

    Gospodin Milivoj je doneo na reklamaciju tri Formax Mojo Carp štapa. Na jednom od njih uočio je (posle određenog vremena očigledno intenzivne upotrebe) na samom kraju/završetku gornje sekcije, odnosno na laku kojim je izlakiran konac samog kraja dela, malu naprslinu u laku u dužini jedno 2-3 mm. Isto to uočio je i na drugom štapu, ovaj put na laku konca najveće (prve) karike, u dužini jedno 3-4 mm. Treći štap je bio bez greške, no sve zajedno je doneo na reklamaciju kukajući da će to pući, da je već polomio neke štapove koje je kupio kod nas i da se boji da će se to opet desiti. Ovakve reklamacije se inače glatko ODBIJAJU jer takve naprsline u laku provodnika nastaju vremenom tokom upotrebe usled savijanja blanka, spoljnih uticaja i starenja laka (trebam li pomenuti da se dotični usput hvalio i kako je sa tim štapovima bacao 120m iz invalidskih kolica? Kakva li su tu naprezanja štapovi trpeli i šta se sve usput moglo desiti? Nije li mogao onu jednu sekciju možda lupiti nepažnjom o tvrdu podlogu i tako bi lako nastala pomenuta pukotina u laku?).

    Obzirom da je kupovina obavljena relativno nedavno, da nam je naravno bitno zadovoljstvo kupca  - ponuđena mu je popravka  (na šta on nije pristao) pa su mu zamenjeni za druge štapove. Dakle, Formax Store je bio maksimalno korektan prema njemu, kao što je maksimalno korektan i prema svim svojim kupcima. I kako nam on to uzvraća? Kao što vidite, pljuvačinom po specijalizovanom šaranskom forumu bez ikakvog detaljnijeg objašnjenja (štaviše čak se i ne zaustavlja na tome) što ne možemo drugačije shvatiti nego zlonamernim. Moram napomenuti da sam takođe ribolovac (doduše pretežno varaličar) i da posedujem jedno 15-tak štapova i da je lak na provodnicima kod svih ispucao usled gore navedenih razloga i da me ti štapovi savršeno služe i dalje, a meni to apsolutno ne smeta. Ali, dajem (dajemo) pravo da će to nekom drugom smetati - zato smo i odobrili zamenu, ali to dotičnom gospodinu očigledno nije bila dovoljna satisfakcija. Toliko od mene/nas, čisto da znate o čemu se radi. 

     

    Prvo i osnovno niko vas nije pljuvao i nije tako kako ste naveli  .Drugo gospodine ja imam tri seta štapova   bacao sam sa foks -ovim štapovima od 3,90 3,50 lb 120M  .Tako da ste loše informisani .Vaše izlaganje je netačnio na jednom štapu je  puklo unutra na delu koji ide na trn štapa tj blank. I  nije silovanioo kao što vi navodite štapovi su  jednom bili na vodi !!!   I to na  bečejskom ribnjaku . Gde nema potrebe za dalekim zabačajima . Te štapove sam kupio za male vode  .Prema tome  ovo sa vaše strane nije lepo  .Daiva blek vidov je pukla Ito sva tri  nemojte da kačim slike i to sa olovicama od 75 gram  bez udaraca .Moji štapovi stoje u futrolama  i nisu imali gde da se udare! Ja shvatam da vi branite firmu ali budite realni  prvi je na trnu pukao tj napukao  a  drugi se digao lak na prvoj karici do mašinice od jednog pecanja jeli gospodine Sale? Štapove ste mi zamenuli svaka  vam čast  ali ja sam vam bio mušterija koja vam je ostavljala brdo para svaki mesec jel tako   ? Sve vaše kartice imam,   avi me ovde prozivate iskreno sam rekao kao je bilo  i nemam potrebe da izvijam .Ovi štapovi koje sam od vas dobio u zamenu su   dobri i nijedan nije nigde pukao zašto? Ako ih isto koristim kao i pređašnje ? Priznajte da je ono bila loša serija i okej  ja sam   realan čovek   i neoptužujem ja vas i nepljujem samo kažem kako je bilo .E sada znaju svi o čemu se stvarno radi . Samo budite realni   i sve je okej . Jer  jasam vam bio redovna mušterija i posle ovog vašeg teksta   mislim da  je sve suvišno što bih reekao .OVIM  STE POKAZALI KAKO POŠTUJETE STALNE MUŠTERIJE .Evo sada  vam kažem  Ja lično  ne da slušate prepričavanje  .

    Sa poštovanjem   Milivoj 

     

  3. Iskreno  oni su mi , sastavni deo drugog kompleta i na njima su šimano big bait runer mašinice.  .(Kod mene tako ok rade svoj posao ) Ma da ti je moja preporuka neku lakšu mašinicu da staviš .(Meni ovako najlepše leže . )

  4. Brate, masu tvojih postova sam oćutao, a imao sam što šta da izlanem. Ali ovde sam puk'o. Mislim da je tema blago rečeno glupa, prepošteni Milivoje.

    P. S. Sledeći put kad hoćeš da prodaš štapove, nemoj da se zaje*beš da ih popljuješ najgrdje moguće, pa onda da moraš da vadiš kamenje iz vatre.

    Pa dal si m pošten ili nisam to je moja lična stvar .Vodi ti druže računa o svom poštenju i osvojim  brigama , a mene zaobidji sa moralnim mitingoivanjima .A to što sam šljuvao pljuvao sam moje a ne tvoje .Leepo stara poslovica kaže da svako treba da zabode nos u svoje probleme . tako i ti gledaj svoja posla a mene se mani .Ako ti se nesvidjau moji postovi, ti ih ne čitaj prepošteni babavango.

  5. A što pecaš takmičenja, kad ti je do prirode? Tema glupa do bola. Evo, za mene je šaranski ribolov parada pribora, idem samo da bih na svoj rod pod od 800e mogao da stavim delkime od 350. Pa na njih stavim 3 free spirita, his ive, a na njima 3 basie, crne, qdx. A onda kad to uradim bacim 10ak kila boile u vodu i to one od 351e/kg. I onda uzmem i napijem se kao životinja, urlam, pevam i pravim vašar sa drugarima. Onda legnem u svoj trakker armo i je*e mi se za sve. Da li, Milivoje, očekuješ da ovo neko napiše, pobogu? Čemu ova tema, ja nemam pojma.

     

    Pa što je čitaš kada je glupa?  Što je kavariš kada je glupa ? A takmičim se zato što hoću i mogu da se takmičim ! Aman brate  što onda ideš da pecaš? To što si napisao možeš i u knezmihajlovoj da radiš  .Ili bolje otvori juvelirnicu pa prodaji rod podove pozlaćene.  I Napijaj se do mile volje niko ti nebrani . Mislim da je ovo ribolovački forum i da  je tema tu gde treba da bude . Mislim da stvarno ga pretera brate .

  6. Otvaram  ovu temu da bih pokušao da ilo varatim , smisao našeg naj omiljenijeg sporta.

    Mnogi ce negodovati  moja izlaganja ali to je samo moj stav prema svemu  što smatram upešnim vremenom provedenim kraj drage nam vode . U potrazi i ščekivanju drage nam ribe kralja naših voda , lisca sa revira  itd .

    Za mene je šaransko pecanje smisao života i svaki izlazak sa drugarima na vodu doživljavam  kao nešto uzvišeneo . Nije za mene šaranski ribolov da odemo i napravimo vašar  i sajam napijemo se dok ne popadamo, nije za mene šaranski ribolov parada pribora .      .Za mene je šaranski ribolov jedno stapanje sa prirordom oaza mira , beg u prirodu od svih problema i briga nekao se osećam sigurnije kraj vode  .Ja i moje kolege jako malo pričamo na pecanju jer  je tišina i priroda nešto sveto za nas .Naravno uživamo  i družimo se a li na nama svojstven način . Ovo su moja izlaganja i interesuju me vaša. .S poštovanjem Milivoj

    • Like 4
×
×
  • Create New...