Jump to content

Veljko M.

Registrovani Član
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by Veljko M.

  1. Gardner-SurePro purple!

    Da napisem nesto o njemu da se jos neko ne bi zeznuo kao ja.

    0,35...nov namotan,jedno pecanje od 4 dana...zabacivanje,vadjenje ribe,begovi amura...super sve!Sledeci izlazak na vodu za oko mesec dana...najlon kao paucina puca!Isteze se,puca pri zabacaju,uvija...a o boji koja je od ljubicaste presla u bledo-roze necu ni da pisem.

    Xzoga rules!:)

    • Like 1
  2. Zna VladaStojke sta je dobro ;) Salu na stranu MG Big Holiday chair imam ja od proleca ove godine i za 50€ koliko kosta nova je top!

    Za nas visoke i krupne visok naslon,nasloni za ruke,skida se platno pa se moze i oprati a lepo se i spava u njoj :)

  3. Ja sve sto sam naveo gore u predhodnim postovima je apsolutno tacno sve. Nisam pominjao nikakve Maestrale,..jasno sam pitao za SKIPPER camce,ne zelim Maestral 5 ni 6 ni 9 ni 18,stari su kao Grcka,i tesko se nalaze bas bas ocivani,ima i novijih tamo 90,..91,..ali tek je njih tesko maci. Ima maestral noviji taj 90,..91.sivi,ali tek njih nema. Ja jako dobro znam sta je PVC a sta Hipelon,koji je jaci i sta je kvalitetnije i sta je bolje mozda na duge staze. Ja sam naveo od kog materijala prave gumene camce Allroundmariner,Zodiac,..IBoaut,Fox,..bala,bla,bla da ne ponavljam opet sto sam pisao u prethodnim postovina,samo sam hteo da mi neko kaze iskustvo sa SKIPPER camcima,kakvi su i kako subse pokazali. Nisam pitao kakav je Maestral ili Sport camac,znam jako dobro kakvi su oni,ali nisam znao kakav je SKIPPER. Sada znam kakav je,ko ga pravi,koliko je kvalitetan,sve znam.

    hahahaha Citam i smejem se...Pusti ljude da se hvale malo ;)

    • Like 1
×
×
  • Create New...