Jump to content

Peran

Novajlija
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Peran

  1. Pozdrav.Rezervisao sam poziciju 29 od 3 do 8 August..Interesuje me moze li se sa 29 pecati u zalivu preko puta pozicije br.1,ili se peca samo prema poziciji br.5 I 6 odprilike.

    Bistro

  2. bio sam gost prijatelja iz sremske mitrovice koji su 4 dana pecali na jezeru, na pozicijiam 17, 18 i 19. upecano je više od 40 riba, uglavnom amura veličine od 10 do 20 kilograma, ali je bilo riba i preko 20 kilograma. ekstremne temperature su smetale samo nama i zanimljivo je da je riba uglavnom jela preko dana dok je noću bilo jedno ili ni jedno pecanje. pored amura i šarana u subotu je upecan i som :rofl:

     

    prvi put sam bio na jezeru ali sam oduševljen, u pitanju je velika i zdrava riba a najvažnije, veoma borbena. plaža, tuševi i kafić sa hladnim pivom su pravi pogodak a gostoprimstvo ljudi ne treba ni spominjati. šteta što mi je jezero daleko (330 km) inače bih češće dolazio.

     

    ostvarila se i moja ribolovačka molitva, upecao sam veeelku ribu i ne moram više da lažem. iz principa vam neću reći koliko je imala kilograma :crazy:

  3. Hvala na odgovoru. Citam i slusam dosta nekih prica, da nesto nije u redu sa jezerom, da nema ribe kao prethodnih godina. Iskreno dosta sam se dvoumio dal da idem, ali eto odlucio sam da odem, pa sta bude ????
  4. imaš zaliv na petici (iza leđa, pogledaj na google maps) i samo tamo bacaj, ne treba ti ni diper ni marker. ja sam zadnji put bio 2016-te baš na petici i napisao sam post nakon pecanja. mislim da bi bilo krajnje vreme da odem ponovo. šta reći, zavidim ti ;)

  5. Pozdrav drustvo.

    Interesuje me posjeduje li neko mozda mapu sa dubinama sa Pelagiceva.

    Rezervisao sam August 5 dana, pozicija br. 5....ako neko mozda ima mapu samo petice, takodje bi dobro doslo.Ja cu mapirati sa deeper-om kada budem na vodi, ali ne bi bilo lose ako neko vec ima, da odprilike imam neke smjernice.

    Bistro

  6. Ja sam peco tri dana sredinom Aprila.Bio sam na trojci,i izvadio sam 2 uginula sarana od oko 15kg....ali takvi pomori se desavaju na svim jezerima u proljece.Nekada manje nekad vise.
×
×
  • Create New...