Mica basijana Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Takmicenje pocinje 13. maja 2011. - petak - u 17,oo casova, a zavrsava se 15. maja 2011. - nedelja - u 15 casova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mica basijana Posted May 8, 2011 Author Share Posted May 8, 2011 Takmicenje pocinje 13. maja 2011. - petak - u 17,oo casova, a zavrsava se 15. maja 2011. - nedelja - u 15 casova. Dana 8.05.2011.g. odrzan je najavljeni sastanak takmicara prve i druge grupe Carp Lige Basijana. Posle primedbi pojedinih ekipa, na uslove odvijanja takmicenja, neprijatno sam iznenadjen interesovanjem za otklanjanjem problema koji su nastali u toku odrzavanja Prvog kola obe grupe. Jedino opravdanje za nedolazak predstavnika pojedinih ekipa, vidim u zaista losem vremenu. Ali posto pored ljubavi prema saranskom ribolovu, svi vi ulazete novac i vreme za ucesce u takmicenju, mislio sam da ce pored pausalnih primedbi upucenih sa takmicarske pozicije, takmicari hteti da to i javno kazu i organizatoru i drugim takmicarima. Ali dobro, tako je kako je! Sastanak je ipak odrzan. Predstavnici ekipa kojisu dosli, zajedno sa organizatorom takmicenja, dogovorili su se sledece:- posle pocetka takmicenja strogo je zabranjeno donosenje bilo kakve primame.- zabacivanje stapova drugih lica osim takmicara.- zabacivanje stapova pre pocetka takmicenja.- svako napustanje takmicenja pre kraja, boduje se sa nula bodova.- broj bodova za osvojeno mesto, 1-12 bodova, 2-10 bodova, 3-8 bodova, 4-7 bodova, 5-6 bodova, 6-5 bodova, 7-4 boda, 8-3 boda, 9-2 boda, 10-1 bod.- paljenje vatre na stazi.- obavezni su podmetaci za ribu.- stavljanje samo po jedne ribe u SAK. Dolazi toplo vreme, da se riba ne osteti.- dozvoljen dolazag gostiju takmicara za vreme trajanja takmicenja, pod uslovom da se ne setaju po drugim boksovima.- prelazak iz boksa u boks da se izvadi riba.- i sva druga pravila iz sportskog saranskog ribolova. Ovo sto je posebno navedeno su primedbe koje su bile pojedinacno upucene. Kao organizator, i predstavnici ekipa koji su bilina sastanku i dalje smatramo da ova liga pored takmicarskog ima i status druzenja. Zelja za dobrim ulovom i plasmanom postoji kod svih takmicara, tako da se nadam da ce mo u daljem nastavku lige imati dobro i opusteno, i druzenje i takmicenje. BISTRO! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile..carp Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Dana 8.05.2011.g. odrzan je najavljeni sastanak takmicara prve i druge grupe Carp Lige Basijana. Posle primedbi pojedinih ekipa, na uslove odvijanja takmicenja, neprijatno sam iznenadjen interesovanjem za otklanjanjem problema koji su nastali u toku odrzavanja Prvog kola obe grupe. Jedino opravdanje za nedolazak predstavnika pojedinih ekipa, vidim u zaista losem vremenu. Ali posto pored ljubavi prema saranskom ribolovu, svi vi ulazete novac i vreme za ucesce u takmicenju, mislio sam da ce pored pausalnih primedbi upucenih sa takmicarske pozicije, takmicari hteti da to i javno kazu i organizatoru i drugim takmicarima. Ali dobro, tako je kako je! Sastanak je ipak odrzan. Predstavnici ekipa kojisu dosli, zajedno sa organizatorom takmicenja, dogovorili su se sledece:- posle pocetka takmicenja strogo je zabranjeno donosenje bilo kakve primame.- zabacivanje stapova drugih lica osim takmicara.- zabacivanje stapova pre pocetka takmicenja.- svako napustanje takmicenja pre kraja, boduje se sa nula bodova.- broj bodova za osvojeno mesto, 1-12 bodova, 2-10 bodova, 3-8 bodova, 4-7 bodova, 5-6 bodova, 6-5 bodova, 7-4 boda, 8-3 boda, 9-2 boda, 10-1 bod.- paljenje vatre na stazi.- obavezni su podmetaci za ribu.- stavljanje samo po jedne ribe u SAK. Dolazi toplo vreme, da se riba ne osteti.- dozvoljen dolazag gostiju takmicara za vreme trajanja takmicenja, pod uslovom da se ne setaju po drugim boksovima.- prelazak iz boksa u boks da se izvadi riba.- i sva druga pravila iz sportskog saranskog ribolova. Ovo sto je posebno navedeno su primedbe koje su bile pojedinacno upucene. Kao organizator, i predstavnici ekipa koji su bilina sastanku i dalje smatramo da ova liga pored takmicarskog ima i status druzenja. Zelja za dobrim ulovom i plasmanom postoji kod svih takmicara, tako da se nadam da ce mo u daljem nastavku lige imati dobro i opusteno, i druzenje i takmicenje. BISTRO!i,sad niste naveli jel dozvoljeno da se izvadi riba u susednom boxu ili nije dozvoljeno da se izvadi riba u susednom boxu,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Nacrtaće ti kada budeš došao ,ali ti je i to džabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Dozvoljeno je da se udje u susedni boks i izvadi riba a ne da se iz svog boksa vadi riba u susednom boksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile..carp Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Dozvoljeno je da se udje u susedni boks i izvadi riba a ne da se iz svog boksa vadi riba u susednom boksu a jel dozvoljena praskasta hrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Samo po Prdinom receptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 ajde da i ja nesto pitam; dali moze pomocnik mesto mene da ide u toalet :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile..carp Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Samo po Prdinom receptu[/koristim trenutno MKM praskastu prihranu :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile..carp Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 ajde da i ja nesto pitam; dali moze pomocnik mesto mene da ide u toalet :rolleyes: :friends: :friends: :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 ajde da i ja nesto pitam; dali moze pomocnik mesto mene da ide u toalet :rolleyes:moze posle mu ti das! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts