dalibor Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 planiram kupiti stapove pa su mi zapela dva balzera za oko balzer IM12 edition 3,5 libri 3,90m dvodelni tezak za trnsport ili balzer superior IM 6 diabolov 3 libre trodelni molio bih misljenja oko ovih stapova Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 dali je moguce da niko nezna nista o balzer stapovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragoljub Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Pozdrav! U svakom slucaju bolji je edition...a editiona imas i u tele verziji.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 znam da postoji u tele verziji ali nesvidjaju mi se tele stapovi za lov sarana vise me zanima kvalitet balzer stapova hvala na odgovoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 dali je moguce da niko nezna nista o balzer stapovimaMoguce, i te kako, cim nema nikakav komentar, niko ih nije drzao u rukama niti probao,pored toliko 2 delnih obicnih saranskih, bolje potrazi savet za neke druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Prijatelju što baš Balzer ako nije tajna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 tenutno imam ron tomson dvodelni sa kojima sam zadovoljan imam i abu garcija enticer pro carp 2,75 libri trodelni koji su jako mekani i nisu mi legli nikako pa sam ih odlucio prodati i uzeti nesto od vise libri a trenutno balzer u grckoj ima popust od 40-45% pa sam zato mislio uzeti balzer zato i pitam dali su kvalitetni pa mi je svaka pomoc dobro dosla Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 idi u Kozani imash dobru prodavnicu gde pored ostalih ima cak i century shtapove,daleko veca ponuda.Naci cu telefon i javljam ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 zasto nekupiti balzer stap (im 12)hteo bi da znam dali je upitan kvalitet ili nesto drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts