Jovanzen Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 imam par kila pa me interesuje sta je ako neko zna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Znam da ovo nije mesto za informaciju koju cu preneti, a koja je danas izasla u dnevnom listu PRESS, mada se radi o Melegu i MKM-u, pa molim moderatore da je premeste gde joj je mesto! Dakle:RATKOVO DOBIJA RIBNJAK Odzci-U Raktovu, u opstini Odzaci, danas pocinju geotehnicka ispitivanja zemljista zbog izgradnje ribnjaka sa mrestilistem i pogona za proizvodnju mamaca i hrane za ribu. Investitor je austrijsko-srpska firma MKM Baits, koja je sa mesnom zajednicom Ratkovo potpisala ugovor o zakupu parcele od 8.5 ha u industrijskoj zoni. Ova firma ciji su vlasnici austrijanac Marsel Karlinger i novosadjanin Zoran Meleg zakupice zemljiste pred regionalnog puta Odzaci-Ratkovo na 25 godina, po ceni od 100 eur godisnje.Zoran Meleg je izjavio da ce sa posloivnim partnerom iz Austrije u prvoj fazi u Ratkovu zaposliti 10-ak radnika i jos 20-ak kad se posao razvije. Meleg je rekao MKM Baits namerava da u Raktovu gradi i silose za otkup kukuruza, suncokreta, soje, uljane repice... Znaci li to da ce konacno i MKM da pocne zvanicno da se prodaje i u Srbiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Mislim da je ovo dobra prica , ali da sacekamo da to sve krene sa radom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 ljudi decko je pitao koja je to bojila a nije pitao za jezero pomozite ako znate a sto se tice jezera rispekt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 ljudi decko je pitao koja je to bojila a nije pitao za jezero pomozite ako znate a sto se tice jezera rispekt . Zato sam i zamolio moderatore da post presele gde mu je mesto!Izvinjavam se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
protic92 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 druze Wch ti je bela cokolada white-chocolate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovanzen Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 hvala puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts