Jump to content

Prologic C1 Telecarp


Recommended Posts

Tele carp je ok stvar za bliža pecanja, gde nema potrebe zabacivati velike gramaže olova i pva!! Ja npr. pecam sa njima na Savi gde ne zabacujem više od 30-ak metara!! Extra su i za transport!! Ne mogu se porediti sa dvodelnim parabolicima!!!
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Naravno da su dvodelci daleko bolji za daleke zabačaje, ali... Transportna dužina je jedan od osnovnih činilaca, da se ljudi odlučuju za teleskope. Tubertini telecarp 3.60 3lb, tr.d. 105cm, košta 8.970 rsd, i ne zaostaje za gomilom dvo i trodelaca iste ili niže cenovne klase. Međutim, ima i dosta cenovno prihvatljivijih, a sasvim solidnih telaca, sa kojima bez problema može da se izbaci 100 i više metara sa otežanjem do 120-130 metara. Uostalom, onaj ko se nameračio na komercijale, na ove štapove se neće mnogo osvrtati ali "divlje" vode su nešto drugo. Da, naravno, razmisli i slobodno kupi, dobar je to štap.

Iskren da budem, ja sam po jaako pristupačnoj ceni kupio Ron Thompson telecarp 3.60, 3lb, za 3.000 dindži po komadu. Dakle, skoro nisam video lepše blankove.

Pozdrav i bistro :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...