Jump to content

Mika Alas Policijsko Takmicenje 24 H


Recommended Posts

Koliko sam obavesten UP je jedna od ekipa koja ce predstavljati PU Beograd... na svakom medjunarodnom takmicenju. Mislim da to nije fer prema ostalim ekipama koje pecaju ko zna koliko godina....

 

Hahaha. Ja mislim da Palilula, Stari Grad, Savski Venac i Zvezdara sutra imaju vanrednu kontrolu iz MUP/a i Uprave policije, Brigada, Zandarmerija, PTJ i 92 ce biti vanredno angazovani zbog utakmice a reka i UKP vanredno operativno. Kad saberes i oduzmes ostaje samo jedna ekipa za te kvalifikacije i medjunarodno, pa je bolje ljude pustiti i zamoliti ih da im mamcis i punis raketu, ako oces da vidis to medjunarodno))))). 8P 8P 8P

Link to comment
Share on other sites

Brinu me ovi iz Uprave policije, Despot je trazio da im se maksimalno tolerise to sto ce pecati na gliste i na hranilicu inace ce poslati Laketica u kontrolu!! Cak su trazili da pecaju na 6 stapova!!

Ovo stvarno nece biti u redu!!

U pravu je covek Uprava je Uprava. Ako imas od prosli put gliste i crvice da poneses ljudima. A odlucili su da ne pecaju na 6 stapova vec su se solidarisali i doneli odluku da se svaka treca riba bilo kojoj ekipi meri za UP. Sto je sasvim korektno. Cak su pristali i da najvecu ribu ima PS Mika Alas, kao i dosad. Vidis da nisu toliko zapeli :shok: :shok: :shok:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Brigada nikada nije bezala od poslova.... niti ce!!!!!!!!!!!!!!! a koliko stapova imate vi iz UP?

Cekaj bre nije valjda da za ovaj ribolov i stapovi trebaju)))))) Zar nije trebalo da se ljudi samo pojave i osvoje to prvo mesto. Bruka!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ujutru ce kolegijum da traje malo duze, :crazy: neznam sta ce na ovo reci rukovodeci! 8) 8) 8)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...