pavel k Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 ima li neko ove stapove ili ima iskustva kakvisu na zabacaju ,na ribi kakvog su kvaliteta vrede li za te pare molio bih za iskrene komentare Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 A gde si ih našao, nove ili polovne, koja je cena??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel k Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 nove cena 240-260 e Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel k Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 nije valjda da niko nema ove stapove ili barem neko iskustvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicapevac Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Ja zvao da pitam za neku novu seriju 200 i preko 500 evrica.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 nisam imo iskustva sa 13 3,50 al sa 12,6 3,25 sam imo i odlicni su i za bacanje i za ribu,ne trpe veliku tezinu jednostvano su odlicni za uzivanje.Po meni 12,6 je spiritova najbolja duzina i kod hisa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 QuoteJa zvao da pitam za neku novu seriju 200 i preko 500 evrica.... Ne pricate o istim stapovima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayaha Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 A gde si ih našao Ja zvao da pitam za neku novu trpe veliku tezinu jednostvano su odlicni za uzivanje.Po meni 12,6 je spiritova najbolja duzina i kod hisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jocan Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 interesuje me misljenje kolega, koji imaju free spirit HI S. Ja imam nameru da kupim ove stapove od od 12ft, 3lb,pa bih zeleo neko iskustvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 interesuje me misljenje kolega, koji imaju free spirit HI S. Ja imam nameru da kupim ove stapove od od 12ft, 3lb,pa bih zeleo neko iskustvo. Mislim da Shevcenko ima bas takve,nadam se da će ti napisati neku. Jednom sam pecao sa njima i raspametio se kakvi su na ribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Imao sam e- class 12ft 3,25lb i bacao 105 gr olovo bez problema cak i pastu lepio na olovo i idu 100m sigurno. Bio sam stvarno zadovoljan i na ribi radi ceo stap . Znaci po mom ukusu extra stap a jos debljina blanka ko hemiska olovka. U sustini nemam zamerku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts