Nikola Jovanovic Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Molim vas za savet!!! koji su dobri bacacki stapovi i masinice (visa srednja klasa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonel023 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Prologic ,Chub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulaja23 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Prologic ,ChubAl si mu odgovorio... Zavisi sta smatras pod visom srednjom klasom. Drugar je skoro uzeo Fox Horizon i prezadovoljan je s njima a bacaju odlicno. I ja sam ih probao par puta tako da bih ti ih toplo preporucio. Ja pecam sa cc30 Prologic i meni su super, i sto se tice zabacivanja na daleko a i vadjenja ribe ( mada oni ver ne spadaju u tu klasu na koju si mislio). Sto se tice masina uzmes Shimano bblc i banja. Ako su ti one teske, eventualno neke ultegre. To ti je moj savet. Pozz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Jovanovic Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 hvala na savetu prijatelju! mislio sam za nijansu skuplje stapove od fox horizontal I savet za masinice ista kategorija.Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts