Jump to content

Carp Hunter

Registrovani Član
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Interesovanja
    ..Carp Hunting..

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Carp Hunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pozdrav! Nego zanima me mišljenje za Nash Tackle H-Gun 42 podematč? u biti da li je težak,pije li mrežica vodu..i te sve btne stvari unaprijed hvala na odgovorima ..
  2. Ajd javi utiske..ja u tu svrhu koristim PowerPro i za sad joj ne vidim zamjenu..možda je FOX na dobrom putu to ponudi
  3. Da,da stvarno prava stvar.. Ja bih bio zadovoljan i sa RX kompletom...trenutno imam malo nižu klasu Fox signalizatora :mrgreen:
  4. Moje osobno mišljenje da je to samo šminka i bačen novac..kao i dosta drugih noviteta u zadnje vrijeme na šaranskoj sceni..
  5. Uff 36kn..zasšto sve svuda mora biti jeftinije nego kod nas u HR ..kod nas je 55kn pa na dalje.. sve ovisi o kojoj trgovini je riječ..Nedavno bio u Makeodniji i isto se iznenadio sa cijena...također stao i u Srbiji opet sve jeftinije.. uff A da ne pričam da su Slovenci i Austrijanci također jeftiniji od nas... ali dosta..neću kvariti temu :violin:
  6. I sam dajem glas za njega...Fenomenalna špaga i prilično jeftina u odnosnu na Kryston! :clap:
  7. Zanimljivo izgleda..samo nekako mi se ne cini taj sistem previse gibljivim iz razloga što je saćma na udici..znam da to nije velika sačma..al opet..to je samo moje mišljenje :ugeek:
  8. ====================================================== Pokusaj da se kopira Fox , ali mnogo neuspesno. Sistem zatezanja nogara ne drzi (samozatvaraju se ), kada ste na pecanje i ako ste podignuli prednji dio malo vise, buz -bar zajedno sa signalizatorima i svingerima pocinju da klize. PS. primetio sam da posto Star Bajts koristi ovakav sistem za zatezanja kolcica i na njihovim satorima da i tamo ne drze. A da to popravis , prava mora :evil: Znači ništa koristi..FOX i dalje ostaje na broju jedan.. :clap:
  9. Koje su mu mane u odnosu na legendarni FOX? Inace meni je Sky pod najbolji rod pod ikad napravljen..normalno poslije bankstickova :violin:
  10. khm,khm...ovak na slici izgleda kao jako dobra kopija..mislim ako si pod orginal mislim na Fix Sky Pod?!
  11. Pa funckija shock-a je ta da ublazi trzaj prilikom zabacivanja..Znaci u koliko koristis neki tanji najlon i zeliš dalje bacati trebati ceš shock leader ( spaga ili najlon) pošto osnovni najlon nebih izdrazo prilikom jakog zabacivana..možda čak jednom i bi ali već priliom drugog bacanja došlo bi do pucanja osnovnog najlona.. Isto tako možeš ga koristiti i za lovu u lomu (znači nekih 10-15m shock-a koji bi prvi strugao recimo po nekom lomu) i tako se nebih odmah ostetio osnovni najlon)..e sad opet tu moze kombinacija sa najlonom ili spagom..mada to nosi i drugaciji naziv..sve u svemu korisna stvar za slucajeve gdje to trebas.. Za ovo drugo ti ne mogu pomoći..
  12. Kao što kaže Marko Maruto udice 8220-2x ..prošle godine ih probao i ostao oduševljen..a recimo dobro mi se amur ubadao i na Owner carp down..
  13. Uff be znam kak je izgledala ta stara FOXova ?!
  14. Ne izgleda lose..Ali sumnjam da ce mi moci zamjeniti dobru staru Pelzer (plavu) raketu.. :snooty:
×
×
  • Create New...