Jump to content

SIX

Registrovani Član
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SIX

  1. Za attx ne vazi ovo,imam je i domet joj je odlichan u svim uslovima i shto je vaznije odziv je brzi od svih drugih.

     

    Domet ATTx V2 je deklarisan na 500 metara probao na terenu vata signal preko 500 metara. A kada spavaš a ona zapišti budi iz mrtvih.

  2. PA SARAN JE RIBA 100 SATI CEKANJA ALI I 100 SATI SPREMANJA, ZA MENI JE TO ZADOVOLJSTVO.

     

    LAKO JE KUPITI GOTOVO BOILE I NEKE KESICE KUKURUZA DINAMIT BAITSOM, IDES NA VODU ULOVICES SAMO 20%RIBA, NEGO ONO STO SAM SKUVAS I PRIPREMIS KOD KUCE,IMACES VISE ULOVA TO JE SIGORNO..POZDRAV SVIMA.

     

    Ico da li bi bio ljubazan da fotografišeš kukuruz posle termičke obrade?Pa da nakačiš slike ovde na forumu.Po tvojoj priči taj tvoj pripremljen kukuruz bi trebao da izgleda kao i kukuruz koji priprema jedan moj prijatelj inače stariji čovek.

    Hvala.

  3. Opet ja

    sory SIX ali ovo ode skroz u off...

    Otvori topic SIX vs kriss pa tamo nastavite...bez uvrede ali nema veze sa temom...

    @Vasil-Ne znam sta si ti tu gledao ali nije mi jasno zasto mislis da je tehnicki toliko lose?

    Procitao sam specifikaciju i meni izgleda sasvim ok,prenosi sliku na monitor,ima i svetlo,jeste b/w ali sta ti vise i treba?

     

    Izvinjavam se svima zbog nepredviđenih momenata. Dane što se mene tiče tema je super. Ja sam rekao sebi da ću podvodnu kameru nabaviti pre ili kasnije. stim što sam ja gledao ovakve modele. http://www.aquavu.com/

  4. Oduvek sam mislio da je ovo forum gde svako ima pravo da iznese svoje misljenje i to je bilo ono sto mi se najvise svidjalo!!! Nikoga nikada nisam prozvao nicim niti uvredio(niti sam za to imao nameru), svako ko me poznaje, a to su mnogi odavde, zna da to nikada ne bi uradio!!! Niti smatram sebe boljim ili losijim od bilo koga ovde. I krivo mi je sto je rasprava otisla u krivom smeru ali i dalje stojim pri tome da su moderne tehnologije samo pomagala, nikako stvari koje ce umesto nas obaviti bilo kakav posao, pa tako ni pronalazak i ulov sarana!!! Vestacka inteligencija se za sada koristi samo u Nasi i vojnoj industriji, mozda ce jednog dana i u saranskom ribolovu pa cemo onda moci pustiti robota da lovi umesto nas!!!

     

    Nemoj da dramiš,jasno je svima zašta forumi služe. Ali iz tvog prvog posta jasno se vidi da si direktno uvredio mene i pankeca.

    Sobzirom da ti ovo nije prvi put da na moje postove ideš određenim provokacija otuda i ovakva moja reakcija. Iako si bio gost u mom stanu više puta i imao prilike da me upoznaš kakav sam čovek. To te nije sprečilo da nastaviš da me omalovažavaš. Što se moglo videti na hrvatskom forumu “Amur-Kutina” na temu pecanje amura! Gde sam ti progledao kroz prste ceneći tvoju nezrelost.

    Sobzirom da mi po godinama možeš biti sin zamoliću te da to više neradiš. A ako već pričaš za čega služe forumi, oni sigurno nesluže za iznošenje laži i neistina!! Tvoje pojavljivanje na forumu “pecaros” u postu šaran u januaru na strani 5 si postavio sliku šarana koji je bio težak 13,5 kg. I za koga si naveo da je uhvaćen u januaru mesecu 2008.godine što nije tačno jer se na forumu registrovao momak pod userom “frame” koji zna detalje o ulovu navedene ribe i to sve izneo u svom postu. Riba je bila ulovljena 11.05.2007.god. a fotografisana u 22,16 min. Ta riba je završila u zamrzivaču!!!! Sobzirom da voliš da uveličavaš svoje ulove prošle godine si se pojavio na forumu *** u temi veliki šarani gde si stavio sliku šarana koji je bio težak oko 15 kg. a ti si stavio da je težio 20,5 kg. (kada ste ga merili bio je prisutan i jedan moj poslovni partner).

    A sledeći put kada praviš organizaciju o edukaciji lova šarana pod pokroviteljstvom *** onda obezbedi adekvatniji objekat nemoj da sramotiš Somborce. Nemoj dozvoliti da ljudi koji su potrošili svoje gorivo i sve to rade za đabe plate i projector koji si ti iznajmio. Kulminacija svega je bila kada si po završetku edukacije ladno otišao na trening ,a dju spider koji nije bio u organizaciji odveo ljude na ručak u centru grada.

    Bravo Kristijane care.

  5. Deki: ni dlaku ko ne zna da veze dobro, nece mu pomoci bas mnogo, cak ce pre odmoci, tako i sa ovim!!!

    Ja nisam protivnik nicega, naprotiv, jako bi voleo da imam npr. dobar camac za razvlacenje, pre to nego da plivam i veslam danima kao sumanut!!!

    Sinisa: Ni na koga odredjenog nisam mislio, Daneta sam jedinog imenovao posto je on zapoceo temu!!!

    U prinicipu, pogresno sam se izrazio, hteo sam samo da kazem da niti ova kamera, niti najbolji camac za razvlacenje niti bilo sta drugo nece nikome omoguciti da ulovi sarana samim time sto ce to kupiti!!! Ribu love ribolovci, a ne tehnologija!!! Tehnologija je samo tu da pomogne, ali dzabe sve ako se ne znaju osnove: gde traziti ribu, kada, na kojoj dubini, kojim mamcem, kojim sistemom... Onaj ko sve ovo savlada, ulovice ribu i bez kamere koja ce mu reci da li mu je riba pojela mamce ili nije!!!!!!!

     

    E vidiš da mi ti to nisi rekao ja nebi znao... Nemoj to više da radiš,budem li ja poludio neće ti.....

  6. Vecu glupost nisam video u zivotu!!! Onaj ko ne zna da cita vodu, da prepozna desavanja ili nedesavanja, njemu nece pomoci ni pedeset ovakvih naprava niti brodica za razvlacenje!!! Mnogi idu predaleko u naprednu tehnologiju, a nisu savladali jos ni osnove ribolova, ne samo saranskog nego ribolova i boravka u prirodi uopste!!!

    p.s. Dane svakako ne mislim na tebe!!!

     

     

    Baš me interesuje na koga to misliš?

  7. Onima koji su ljubomorni kad vide cifru posetilaca na dan, kvalitet :good: ,sloznost :drinks: ,i respekt jedan prema drugome na forumu :hi:

     

    Otto delim tvoje mišljenje u potpunosti. Forum je stvarno extra!

     

    A ima i ona stara "Ko se mača vata od mača i gine"

  8. Ja radim na peletirki na kojoj se radi takav pelet. ako to valja za ribolov onda super. kila tog peleta izađe 0,13 eura

     

    Stuki pa šta se stavlja još u te pelete osim melase? Jel ti radiš u šećerani?

×
×
  • Create New...