Jump to content

SIX

Registrovani Član
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SIX

  1. SIX

    Tuzna Vest

    Neka mu je laka crna zemlja.
  2. SIX

    Zemljotres U Japanu

    Strašno šta reći,sada se siroti bore sa nuklearnim reaktorima.
  3. SIX

    Sta je ovo??

    Gde si ti Stanislave? :drinks:
  4. SIX

    krevet

    Idu COCOON-i kao alva.
  5. SIX

    krevet

    Dobra preporuka u svakom slučaju. Probaj pa odluči sam.
  6. Domet ATTx V2 je deklarisan na 500 metara probao na terenu vata signal preko 500 metara. A kada spavaš a ona zapišti budi iz mrtvih.
  7. SIX

    kukuruz

    Ico samo ti piši kako znaš i umeš.Jasno je bilo svima o čemu se radi. :drinks:
  8. SIX

    kukuruz

    Ico da li bi bio ljubazan da fotografišeš kukuruz posle termičke obrade?Pa da nakačiš slike ovde na forumu.Po tvojoj priči taj tvoj pripremljen kukuruz bi trebao da izgleda kao i kukuruz koji priprema jedan moj prijatelj inače stariji čovek. Hvala.
  9. Sve najbolje u novoj.
  10. Mislim da su ovakve kamere koristene prilikom snimanja kordinih "underwater" filmova. Inače znam za jednog našeg člana sa foruma da je jednu od ovih kamera posedovao,pa ako ga nemrzi da kuca valjda će napisati koju reč.
  11. Izvinjavam se svima zbog nepredviđenih momenata. Dane što se mene tiče tema je super. Ja sam rekao sebi da ću podvodnu kameru nabaviti pre ili kasnije. stim što sam ja gledao ovakve modele. http://www.aquavu.com/
  12. Nemoj da dramiš,jasno je svima zašta forumi služe. Ali iz tvog prvog posta jasno se vidi da si direktno uvredio mene i pankeca. Sobzirom da ti ovo nije prvi put da na moje postove ideš određenim provokacija otuda i ovakva moja reakcija. Iako si bio gost u mom stanu više puta i imao prilike da me upoznaš kakav sam čovek. To te nije sprečilo da nastaviš da me omalovažavaš. Što se moglo videti na hrvatskom forumu “Amur-Kutina” na temu pecanje amura! Gde sam ti progledao kroz prste ceneći tvoju nezrelost. Sobzirom da mi po godinama možeš biti sin zamoliću te da to više neradiš. A ako već pričaš za čega služe forumi, oni sigurno nesluže za iznošenje laži i neistina!! Tvoje pojavljivanje na forumu “pecaros” u postu šaran u januaru na strani 5 si postavio sliku šarana koji je bio težak 13,5 kg. I za koga si naveo da je uhvaćen u januaru mesecu 2008.godine što nije tačno jer se na forumu registrovao momak pod userom “frame” koji zna detalje o ulovu navedene ribe i to sve izneo u svom postu. Riba je bila ulovljena 11.05.2007.god. a fotografisana u 22,16 min. Ta riba je završila u zamrzivaču!!!! Sobzirom da voliš da uveličavaš svoje ulove prošle godine si se pojavio na forumu *** u temi veliki šarani gde si stavio sliku šarana koji je bio težak oko 15 kg. a ti si stavio da je težio 20,5 kg. (kada ste ga merili bio je prisutan i jedan moj poslovni partner). A sledeći put kada praviš organizaciju o edukaciji lova šarana pod pokroviteljstvom *** onda obezbedi adekvatniji objekat nemoj da sramotiš Somborce. Nemoj dozvoliti da ljudi koji su potrošili svoje gorivo i sve to rade za đabe plate i projector koji si ti iznajmio. Kulminacija svega je bila kada si po završetku edukacije ladno otišao na trening ,a dju spider koji nije bio u organizaciji odveo ljude na ručak u centru grada. Bravo Kristijane care.
  13. E vidiš da mi ti to nisi rekao ja nebi znao... Nemoj to više da radiš,budem li ja poludio neće ti.....
  14. Baš me interesuje na koga to misliš?
  15. Dane kako bi se najakše moglo doći do ove spravice?
  16. Otto delim tvoje mišljenje u potpunosti. Forum je stvarno extra! A ima i ona stara "Ko se mača vata od mača i gine"
  17. SIX

    Melasa

    Stuki pa šta se stavlja još u te pelete osim melase? Jel ti radiš u šećerani?
  18. SIX

    Melasa

    Ma nenosim ja kantu dobijem je u fabrici gratis B) Na kojoj vodi pecaš?
×
×
  • Create New...