Jump to content

stuki

Registrovani Član
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About stuki

  • Birthday 03/31/1986

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Hr
  • Interesovanja
    Ribolov
  • carpteam
    -

stuki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. ja neki dan peco, uvatio labuda za muda
  2. Fruktoza nije samo zaslađivać več i prirodni stimulator apetita. Nekoriste je bezveze sve velike kompanije tipa coca cola a najčešće u obliku kuk sirupa. Drugim riječima izaziva blagu ovisnost. I nije tako zdrava kao što pojedini izvori tvrde jer je izravno vezana sa povečanjem udjela masnog tkiva u organizmu ako se koristi u večim količinama. Osobno koristim i sol i sladilo u svim mixevima i dobro se pokazalo.
  3. riba je prekrasna i to stoji, al to što se radili sa ribom je u najmanju ruku smiješno ako ne i žalosno. čovječe pa ova snimka ima na svm forumima za koje znam, hahaha.
  4. ko da je btno kakva je igla, bitno da odrađuje svoj posao.
  5. stuki

    Konvertor

    šlkaja kod svake role samo bi bio poželjno ubacit neki štift umjesto opruge
  6. stuki

    pelete

    moje mišljenje je da češ blji efekt postiči sa mixom s kojim loviš bez jaja naravno. eventualno se doda malo veziva, malo arome i zamiješa. ovako će bojle puno brže odradit
  7. Što je sa forumon, nemogu otvoriti niti jednu temu?! Ili tema nema ili je meni zabranjem pristup!
  8. stuki

    Melasa

    da radim u šečerani. nestavlja se ništa. to je sušeni rezanac nastao od šečerne repe. znači repa se reže na duge trakice, zatim se iz tog rezanca izlučuje kuhanjem šečer. on se presa da se ocijedi, zatim suši na određenu vlagu i zatim presa u pelet.
  9. stuki

    Melasa

    Ja radim na peletirki na kojoj se radi takav pelet. ako to valja za ribolov onda super. kila tog peleta izađe 0,13 eura
  10. Uzmeš si trabucco 0,25mm. ljudi bacaju preko 170m sa tim najlonom, što spod što raketu.
  11. Gasmakatsu Specijalist A1 2,4,6,8 Fox SSC 2,3,4,6 Maruto 8220 2x 6,4,2
  12. Shimalo Shimano BestMaster - ugodan spod za učestalo hranjenje do cca 100m. Stari mi nekako djeluje kvalitenije i lakše baca. Cijena cca 140e. Awa Shima Spod 5.5lb- spod koji će podnijeti sva vaša maltretiranja, koliko će ići daleko to samo ovisi o vama. Nije za one koji bacaju s mjesta jer ubi leđa. Cijena cca 75e. Free Spirit LRS- nema libražu- odličan spod-najskuplji od spomenutih ali i najbolji. Blank dotjeran do savršenstva o ostalom da nepričam. Malo tvrđi spod ali baca sve rakete s lakočom jer štap sam odrađuje. za neke extremne daljine treba imat stvarno snage jer je spod iznimno jak, dakle koliko će daleko iči to ovisi o vama. Cijena cca 150e. Chub Outkast spod- solidan spod namijenjen za daljine do cca 100m. može on i dalje al mislim da onda blank (stijenka dosta tanka) jako trpi. Cijena cca 120e. Toliko od mene. Pozz
  13. trabucco procarp i awa shima speicmen, jako otporni na habanje, izdržljivi i za sve uvjete. trabuco je malo kruči dok je awa shima skroz mekam B)
×
×
  • Create New...