Jump to content

mlade-nade

Registrovani Član
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mlade-nade

  1. Nije ih islo kao i nama kad smo bili na sedmici.Mora da je to uticaj one njihove zakletve "NE DIRATI CIGANCICE" Vojkane nisi trebao slusati Dejana(prdu) bolje bi prosao.Ako si ga ti slusao cudi me sto je to uradio i Kiza. Pozdravljam ekipu i svakako cestitam za osvojeno cetvrto mesto.
  2. Rekoh ja MAALEER. Nista dok se ''cigancica" ne prihvati.Moramo doneti odluku da se DOZVOLI prdoniju da pre takmicenja nesto uradi protiv malera,inace ima da ga bije maler i na dalje. Pitanje: Kad je sledece takmicenje u Borci?????
  3. Pozdravljam te Sale.Ma Prdi je namenjeno.Da ga ne znam pomislio bih svasta. Ne mogu reci da nije majstor za ribu.......... ali samo za ovu vodenu.Za kopnenu i na dve noge je jos amater.
  4. Joj joj joj pa da si mi bilo sta drugo rekao prihvatio bih tu tvoju salu ili vec sta li je.
  5. Nesto ih nece.Mora da su se drzali obecanja.Cigancice pod razno NE DIRATI. Maler ali ko zna jos nije kraj.Sve je moguce.
  6. mlade-nade

    Tresetište

    Sto se bre hvalis sa tim kederima? To mi nikako nije jasno.Sad je tvoja riba tri puta veca nego icija. Joj ko te ne zna skupo bi progutao tu zvaku.
  7. Omrsio bi i prda tu brke,nebi moglo to proci bez njega.Neveruj te, da mu je talija samo da uhvati zenu za d*p*. Prvi sam ja svoju uhvatio pa izvukao poziciju 7, sto znaci da sam trebao nesto vise uciniti. Sta je tu je, nadamo se da ce iduci put biti bolje.
  8. mlade-nade

    Pelagicevo

    http://www.postimage.org/aV1Xoe5r.jpg http://www.postimage.org/aV1XogAA.jpg http://www.postimage.org/aV1Xoj4J.jpg
  9. mlade-nade

    Pelagicevo

    http://www.postimage.org/aV1Xn9KA.jpg
  10. mlade-nade

    Pelagicevo

    http://www.postimage.org/gxXVYlJ.jpg
  11. Makse jesi li i ti sanjao kako pravis kugle?????
  12. Nije njemu verovati.Naterao nas je da pravimo kugle za primamu (jos me bole ruke)da bi mi posle bili krivi jer se ekipa sa osmice bunila kako pravimo kugle fi150 a jedva da su bile fi50. Voleo bih da vidim tog tipa da baca onoliku kuglu.Sve u svemu da je Maks imao sa necim da otera maler bilo bi tu jos svasta.
  13. Sto ste navalili na Maksa.Pa nije on kriv. Kao prvo Prda mu je obecao da ce tamo na terenu da mu nadje cigancicu da otera maler sto je Maks i prihvatio ali je Prda slagao.Drugo ja sam izvlacio mesto pa sam se upitao da li je i do mene maler.Mozda bi i ja trebao da kresnem cigancicu.
×
×
  • Create New...